Home > Installatie Techniek

Nico Blaauw, Hoofd Werkvoorbereiding bij Trebbe

"In de 20 jaar dat ik nu bij Trebbe werk is er al contact met Van der Sluis Technische Bedrijven!". Aan het woord is Nico Blaauw, Hoofd Werkvoorbereiding bij Trebbe. Hij vervolgt; 'Toen ik in... Lees verder »

Jacco van Gulick, Projectleider Techniek bij Vesteda Property Management

Vesteda Investment Management is een ondernemend vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n €... Lees verder »
Installatie Techniek Installatie Techniek

Installatie Techniek

Van der Sluis Technische Bedrijven heeft alles in huis om zich een totaalinstallateur te mogen noemen. Onder de namen Van der Sluis Woningbouw, Van der Sluis Renovatie, Van der Sluis Utiliteit, Van der Sluis Beheer & Onderhoud, Versan en adviesgroep BVT heeft het bedrijf zich de afgelopen tientallen jaren gespecialiseerd in verwarmings-, loodgieters en elektrotechnische installaties voor met name de woning- en utiliteitsbouw. Met Van der Sluis Technische Bedrijven profiteert u van de geïntegreerde werkwijze van drie gerenommeerde installatiebedrijven. Deskundigheid, een zeer brede ervaring en een no-nonsense mentaliteit garanderen dat al uw installatieactiviteiten bij ons in zeer goede handen zijn.

 

Actuele Projecten

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en casco horecapaviljoen gerealiseerd evenals een stallingsgarage onder het appartementengebouw.

Sluftervallei, De Cocksdorp

Nieuwbouw van 65 recreatiewoningen, variërend van 4- tot 24- persoonswoningen op het park Landal Sluftervallei op Texel. Het terrein is in november 2012 bouwrijp opgeleverd door Landal GreenParks waarna gestart is met de aanleg van de ondergrondse infrastructuur en bouwwegen.

Lange Streeken II, Peize

In het plan Lange Streeken II te Peize worden door Van Dijk Bouw 28 energiezuinige 2-onder-1-kap woningen ontwikkeld. Van de 28 woningen worden 18 woningen met een EPC van 0,0 (zeer energiezuinig) uitgevoerd en 10 met een EPC van 0,6 (energiezuinig). De woningen worden onder architectuur ontworpen en bestaan uit een bouwlaag met kap of twee bouwlagen met een kap. Begin 2013 is gestart met de eerste woningen in dit project.