Recente ontwikkelingen

Installatietechniek

Collega Wilko wint een warmtepompinstallatie voor vriend Jeroen

Eerder dit jaar wonnen we een Vaillant warmtepompinstallatie bij H&K Technische Groothandel. ‘Waarom schenken we deze warmtepompinstallatie niet aan iemand die het beter kan gebruiken dan wij?’ was de vraag die bij onze medewerkers op kwam. Er werd vervolgens een winactie gehouden. Iedereen kon een goed doel aandragen. Uit alle inzendingen was collega Wilko Vermeer de winnaar. Hij deed mee voor zijn goede vriend Jeroen. Jeroen is momenteel aan het herstellen van een stamceltransplantatie die hij heeft ondergaan in Moskou. De kosten van deze behandelingen zijn hoog. Een warmtepompinstallatie is daarom een mooie besparing voor hem en zijn gezin.

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Bart van Uuden nieuwe bedrijfsleider beheer & onderhoud

Gerard Valkenburg draagt het stokje over aan zijn collega Bart van Uuden. Per 1 juni 2022 is Bart van Uuden bedrijfsleider beheer & onderhoud! Bart heeft de afgelopen maanden succesvol het ontwikkeltraject tot bedrijfsleider afgelegd. Daarmee wordt per 1 juni zijn nieuwe functie als bedrijfsleider van beheer & onderhoud een feit.De functie van Gerard Valkenburg verandert daardoor van bedrijfsleider beheer & onderhoud & utiliteit naar bedrijfsleider utiliteit. Door de functiewijziging kan hij zich volledig richten op de ontwikkeling van Van der Sluis Utiliteit.We willen beide mannen feliciteren met hun nieuwe functies en veel werkplezier en succes toewensen!

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Functiewijzigingen binnen Van der Sluis Utiliteit B.V.

Per 1 mei 2022 zijn er twee functiewijzigingen doorgevoerd binnen Van der Sluis Utiliteit B.V.: De functie van Michel Nijhof is gewijzigd van coördinator werkvoorbereiding naar teamleider voorbereiding. In zijn nieuwe functie organiseert Michel de werkzaamheden van de afdeling werkvoorbereiding en en stuurt hij deze ook aan. Hij zorgt ervoor dat de planning en doelstellingen behaald worden.  Daarnaast is de functie van Pascal Kemerink gewijzigd van teamleider projecten naar teamleider uitvoering. Hij houdt zich bezig met de ontwikkelingen op de bouw, organiseert de werkzaamheden en geeft leiding aan de afdeling uitvoering. Ook hij is verantwoordelijk voor het behalen van de...

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Van der Suis is trotse sponsor van Wielervereniging Noordwesthoek

Met trots mogen wij mededelen dat wij voor de komende drie jaar sponsor zijn van Wielervereniging Noordwesthoek. De geschiedenis van het mooie Wielervereniging Noordwesthoek gaat ver terug in de tijd, in 1966 is de vereniging opgericht. De vereniging zet zich in voor de jeugd met een bloeiende jeugdafdeling. De jeugdafdeling is voor de vereniging erg belangrijk voor de doorgroei naar junioren en senioren. Wij zijn blij een bijdrage te leveren voor het mooie wielersport en in het speciaal voor Wielervereniging Noordwesthoek.   Ons logo zal binnenkort ook te zien zijn op de tenue van de wielrenners. Daarnaast zal de verenging publiciteit...

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Mooie prijzen voor de beste veiligheidsideeën

Veilig werken, dat vinden wij belangrijk. Hoe leuk is het om medewerkers hierbij te betrekken. Zo ontstond het idee om medewerkers na te laten denken over veiligheid en werd de veiligheidscampagne in het leven geroepen. Het veiligheidsidee Voor de veiligheidscampagne konden alle medewerkers hun veiligheidsidee insturen. Voor de drie beste ideeën was een leuke geldprijs te winnen. En wat was het een succes! Vele ideeën werden ingezonden. Van grote ideeën tot kleine praktische ideeën; wij zijn er blij mee. Wij zijn natuurlijk van plan dat het niet alleen bij ideeën blijft, maar dat de ideeën ook daadwerkelijk uitgewerkt en toegepast...

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Van der Sluis Beheer & Onderhoud ondertekent vijfjarig onderhoudscontract

Van der Sluis Beheer & Onderhoud is door woningstichting GoedeStede als beste installatie-co-maker voor cv- en mv-onderhoud geselecteerd. Dit houdt in dat Van der Sluis Beheer & Onderhoud een contract heeft ondertekend om de cv- en -mv-installaties in de woningen van GoedeStede de komende vijf jaar te gaan onderhouden.

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

BRL6000-21 (4&5) certificering Van der Sluis Utiliteit

Afgelopen woensdag vond een toelatingsaudit plaats bij Van der Sluis Utiliteit. De audit betreft de certificering voor de BRL6000-21 normering voor de deelgebieden 4 en 5. De uitslag van de audit is positief. Van der Sluis Utiliteit is hiermee volledig gecertificeerd voor het zelfstandig ontwerpen en installeren van duurzame bodemenergiesystemen.  Deelgebied 4 richt zich op het ontwerp van energiecentrales van bodemenergiesystemen voor woon- en utiliteitsbouw. Deelgebied 5 betreft de installatie van energiecentrales voor de bodemenergiesystemen.  Met het behalen van de certificering voorziet Van der Sluis Utiliteit in de groeiende vraag naar duurzame bodemenergiesystemen.

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Bouwbedrijf Koffeman en Van der Sluis Technische Bedrijven gaan samen verder!

Van der Sluis Technische Bedrijven en Bouwbedrijf Koffeman uit Kampen gaan samen verder. Voorlopig blijven beide bedrijven onder hun eigen naam en op eigen manier verder werken. Voor nu is de eerste stap in de samenwerking het herinrichten van het recent afgebrande terrein van Koffeman in Kampen. Met deze samenwerking zetten beide bedrijven in op het creëren van kansen voor de toekomst en het waarborgen van de continuïteit.

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Nieuwe locatie Van der Sluis Utiliteit

Van der Sluis Utiliteit groeit hard. Zo hard dat er op het hoofdkantoor aan de Kamperzeedijk 107 niet meer voldoende ruimte is. Daarom is er voor gekozen Van der Sluis Utiliteit te verhuizen naar een nieuwe locatie op de tweede verdieping van de Blokmat 13 in Genemuiden. Vanuit deze mooie locatie gaan zij verder werken aan de groei van het bedrijf!

Bekijk nieuwsitem
Installatietechniek

Laatste groepen gestart met training Vakmanschap CO

Bij Van der Sluis Technische Bedrijven zijn vorige week de laatste groepen ‘installatiemonteurs’ gestart met de training ‘Vakmanschap koolmonoxide preventie’ of ook wel Vakmanschap CO genoemd. Persoonlijke vakbekwaamheid van de monteurs voor het installeren en onderhouden van gasverbrandingsinstallaties. De training van de laatste twee groepen werden door opleider IW gegeven op hun nieuwe locatie in Genemuiden.  Veilig en onbezorgd wonen, dat wil en gun je iedereen. Van der Sluis Technische Bedrijven draagt daar graag aan bij door de woningen te voorzien en onderhouden van betrouwbare en veilige installaties door vakbekwame mensen. ‘Wij willen een veilig thuis voor onze klanten, dat...

Bekijk nieuwsitem