LIV

Beleef het bij LIV

Ontdek en laat je inspireren. Loop door 4 modelwoningen op ware grootte. En ervaar hoe jouw toekomstige woning eruit kan komen te zien. Je beleeft het in LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland.  

Ons adviescentrum voor badkamers en toiletruimtes is gevestigd in Genemuiden en binnen LIV te Nijmegen. Een prachtige locatie om jouw badkamer en toiletruimte samen te stellen. Onze adviseur helpt je graag op weg.

De voordelen

Alles onder één dak

Alle specialismen die je nodig bent voor het bouwen van jouw nieuwbouwwoning onder één dak. Eenvoudig alle woonwensen op elkaar afgestemd.

Tijdbesparing

Een nieuwbouwwoning kopen kost tijd, het maken van overwogen keuzes kost tijd. Maar door alle keuzes te kunnen maken op één plek bespaar je waardevolle tijd.

Eén aanspreekpunt

Vele keuzes, verschillende specialismen maar je hebt één aanspreekpunt. Hoe fijn is dat. Voor alle keuzes die je maakt kan je sparren met jouw wooncoach.

Uniek concept  

Wat LIV zo uniek maakt, is het concept. Je doorloopt het hele aankoopproces van jouw nieuwbouwwoning onder hetzelfde dak. Van de keuken tot de badkamer en van de inrichting tot de tuin. Je kan je complete huis creëren zoals jij het wil. Het zijn spannende en belangrijke keuzes. Daarom krijg je een vast aanspreekpunt, jouw persoonlijke wooncoach. De spil tussen jou, het bouwbedrijf en alle specialisten in LIV.

Initiatiefnemers

Het woonbelevingscentrum is gevestigd in Nijmegen en is een initiatief van vijf partners. Wij, van der Sluis hebben samen met KlokGroep, Trebbe Wonen, Keuken Design en LIV wooncoach, het woonconcept LIV opgestart. Samen zorgen we ervoor dat jouw woonwensen al vroeg in kaart zijn gebracht en je optimale ondersteuning krijgt tijdens het gehele aankoopproces van je nieuwbouwwoning. Zodat je met een fijn gevoel jouw thuis creëert. 

Aan het woord

‘We gaan voor de ideale klantbeleving'. Aan het woord zijn coördinator en eindverantwoordelijk sanitair Arnet Calis en teamleider Gerrit Heldoorn. Ze vertellen over de klantreis binnen LIV.

Bezoek de LIV showroom

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

Openingstijden LIV

Maandag: 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.30 uur
Woensdag: 08.30 - 21.00 uur
Donderdag: 08.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten