Van der Sluis Beheer & Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Van der Sluis Technische bedrijven zorgt voor E- en W-installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw. Maar dat betekent niet dat wij de deur achter ons dicht trekken als een project is afgerond. Het onderhoud en inspectie van deze installaties hoort er ook bij, dat spreekt wat Van der Sluis betreft voor zich.

Van der Sluis Beheer & Onderhoud houdt zich naar tevredenheid van verschillende grote opdrachtgevers bezig met het beheer van installaties in commercieel vastgoed. Onderhoud, service en reparaties van verwarmings-, ventilatie- of lichtsystemen zijn bij onze deskundige en ervaren medewerkers in goede handen. De verschillende werkmaatschappijen van Van der Sluis bieden samen een totaaloplossing. Zij garanderen de duurzaamheid van de technische installaties zodat de gebruikers van een woning of utiliteitsgebouw hier ook op de lange termijn prettig zullen wonen of werken.

Beheer op afstand

Voor de toekomst in nieuwbouw, maar ook in bestaande woningbouw en beheer en onderhoud, zien wij grote kansen om optimaal en gericht onderhoud uit te voeren door het continue meten / monitoren van de prestaties van de toegepaste installaties in de woningbouw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over beheer op afstand voor woningen, neem dan contact op met ons.

VANDAAG BEGINT DE TOEKOMST

Najaarsactie CV ketel onderhoud

Gasgestookte apparatuur zoals uw CV ketel of warmwatertoestel dient regelmatig gecontroleerd te worden op een goede werking en veiligheid. Goed onderhoud voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Slijtage zal een hoger energieverbruik tot gevolg hebben. Dat is niet goed voor het milieu, uw portemonnee en uw veiligheid. Goed onderhoud is dus van groot belang!

Bekijk de najaarsactie

onderhoud en inspectie van huishoudelijke installaties en stookinstallaties

De servicedienst van Van der Sluis Beheer & Onderhoud voorziet in onderhoud en inspectie van huishoudelijke installaties en stookinstallaties. Ook voor installaties met een vermogen groter dan 130 kiloWatt kunt u bij ons terecht voor onderhoud en inspectie.

Selectie van onze lopende onderhoudsprojecten:

  • Stienstra Beleggingen: onderhoud centrale verwarming 2.587 woningen
  • Vesteda Property Management: onderhoud centrale verwarming 8.672 woningen
  • Uwoon Harderwijk: onderhoud centrale verwarming en ventilatie 8.700 woningen
  • Uwoon Harderwijk: onderhoud 18 ketelhuizen
  • DeltaWonen Zwolle: technisch onderhoud, loodgieterswerk 14.400 woningen

Meer Installatietechniek