Woningbouw

Duurzame en vakkundige installaties

Installaties vakkundig laten uitvoeren binnen een nieuwbouw project? Of het nu gaat om seriematige woningbouw, een uniek appartementencomplex met parkeergarage of een nieuwbouwwijk. Wij verzorgen het van A tot Z. Van advies tot uitvoering. Een samenwerkingspartner die met je mee- én vooruit denkt. Met oog op de toekomst, maatschappij en aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Samen streven naar duurzame oplossingen voor jouw project. Daar staan we voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwbouwproject? Wij denken graag met je mee!

Ontdek de mogelijkheden

Toonaangevende projecten binnen woningbouw

40 woningen Onderdijks Kampen

40 woningen Onderdijks Kampen

In het mooie Kampen zijn we aan de slag met een nieuwbouwproject in opdracht van Mateboer Groep B.V. Van der Sluis Woningbouw verricht hier diverse installatiewerkzaamheden voor 40 koopwoningen. Toekomstbestendige woningen door onze duurzame installaties: daar gaan wij voor! 
Lees meer
442 appartementen Sluishuis Amsterdam

442 appartementen Sluishuis Amsterdam

Op het water van het IJ is een iconisch gebouw gerealiseerd, Het Sluishuis. Het project in Amsterdam omvatte maar liefst 442 appartementen. Van der Sluis Woningbouw speelde in dit project een belangrijke rol.
Lees meer
Beheersbaarheid en financiële zekerheid met BIM
Samen virtueel bouwen

Beheersbaarheid en financiële zekerheid met BIM

Virtueel bouwen met een Bouw Informatie Model (BIM) helpt bij integraal samenwerken. Het hele installatieontwerp in 3D uitwerken (BIM 360) zorgt voor efficiënte communicatie. Alles wat je moet weten voor de uitvoering op de bouwplaats, vind je in dit ontwerp. Door het gebruik van VR-brillen voor werkoverdrachten, kunnen projectleiders en voormannen samen het ontwerp nalopen en controleren. Dit vermindert de kans op fouten en bevordert de beheersbaarheid en financiële zekerheid in een bouwproject.

Duurzaam en circulair bouwen
Van zonnepanelen tot hybride systemen

Duurzaam en circulair bouwen

Binnen woningbouw werken we met duurzame technieken en systemen. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en hybride systemen. Zo plaatsen we bij nieuwbouwwoningen bij voorkeur lucht-water of water-water warmtepompen.

Duurzaamheid gaat niet alleen om de energietransitie. Ook circulair bouwen en het welzijn van onze mensen vinden wij belangrijk. Circulair omgaan met onze afvalstroom is bijvoorbeeld het retourneren van kunststoffen naar onze leverancier. Zo worden van het PP en PE kunststof paaltjes en vlonderplanken gemaakt. 

Vragen over woningbouw?

Wil je sparren over technische uitdagingen in duurzaamheid binnen jouw project? Van het maken van berekeningen tot het uitwerken van duurzame concepten, onze adviseurs in duurzame technieken denken graag met je mee. 

Neem gerust contact op met onze bedrijfsleider Stephan voor meer informatie.

T. 038 - 344 65 55
stephan.vandokkum@vandersluis.nl

Aandacht voor kwaliteit en veiligheid
Voldoe aan wet- en regelgeving

Aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Bij de bouw van elke woning houden we rekening met de toekomst. Zowel qua duurzaamheid als qua wet- en regelgeving. We denken met je mee en kijken vooruit.

Daarnaast werken we volgens verschillende kwaliteitsnormen, waaronder: ISO 9001, BRL 6000, BRL 6000-21 en Veiligheidsladder trede 2.

Sanitair advies voor woningeigenaren

Sanitair advies voor woningeigenaren

Geef toekomstige bewoners de mogelijkheid om sanitair, verwarming en elektra in eigen stijl samen te stellen. In ons Versan Adviescentrum zien bewoners met eigen ogen de mogelijkheden. Zo kun jij als aannemer gemakkelijk verwachtingen managen. 

De verschillende opties worden per project in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Bewoners krijgen eerlijk en deskundig advies. Uiteraard houden we rekening met de technische mogelijkheden.

Modelwoningen brengen nieuwbouwwoning tot leven

Modelwoningen brengen nieuwbouwwoning tot leven

Wie een huis laat bouwen en een compleet beeld wil van hoe het er in de toekomst uitziet, brengt een bezoek aan ons woonbelevingscentrum LIV. 

Vier modelwoningen brengen een nieuwbouwwoning tot leven, nog voordat het gebouwd is. Elk op ware grootte en met een eigen stijl. Het helpt om woonwensen in kaart te brengen.

Ons team

Met ruim 150 vaste medewerkers en een flexibele schil van ruim 80 vakmensen bouwen wij aan succes in de woningbouw.