Utiliteit

Moderne technieken voor duurzame oplossingen

Grote gebouwen vragen om een slimme aanpak. Het toepassen en installeren van toekomstbestendige installatiesystemen, dat past bij het gebouw. Zo bespaar je energie en is het klaar voor de toekomst. We werken daarom met moderne en duurzame installatietechnieken. Installaties die voldoen aan alle eisen, kwaliteitsnormen én aan de wensen van de gebruikers. Slim bezig.

Vraag om advies voor jouw project. Neem contact op met Noraly de Boer op T. 038 344 65 55

Toegepaste installaties

Installaties, de sleutel tot moeiteloos gemak. Vaak onzichtbaar maar altijd met een groot effect. We voorzien gebouwen van diverse installaties en compleet ingerichte technische ruimtes. Met als doel een prettig en gezond leef, leer- of werkklimaat voor onze gebruikers. Toegepaste installaties zijn:

Elektrische installaties

Het installeren van elektriciteitsnetwerken, verlichtingssystemen op basis van een lichtplan, schakelaars, stopcontacten en andere elektrische componenten om het bedrijfsgebouw van stroom te voorzien.

Verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC):

Het plaatsen van een klimaatsysteem, om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Voor een zo efficiënt mogelijke werking.

Sanitaire installaties

Voor een goede watervoorziening en afvalverwerking zijn goede sanitaire voorzieningen van groot belang. Daarvoor installeren we waterleidingen, afvoersystemen, toiletten, douches en wastafels.

Wat voor beveiligingssystemen zijn mogelijk?

Voorkom onveilige situaties of beperk de impact. Hoe? Door het aanleggen van brandalarmsystemen, sprinklerinstallaties, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving.

Van ontwerp tot uitvoering, ons team staat klaar om jouw project te realiseren.

Neem contact op met Noraly de Boer voor meer informatie op T. 038 344 65 55 of stuur een mail naar noraly.deboer@vandersluis.nl

Gecertificeerd voor ons eigen en jouw veiligheid

Veilig werken en installaties die voldoen aan alle eisen, dat mag je van ons als installatiepartner verwachten. Van der Sluis Utiliteit is in bezit van de onderstaande certificeringen:

  • BRL 6000
  • BRL 6000-21 (groot)
  • ISO 9001
  • VCA**
  • Veiligheidsladder trede 2
Succes en duurzaamheid

Projecten uitgelicht

25 zorgappartementen Koestraat Zwolle

25 zorgappartementen Koestraat Zwolle

Bijzonder en uniek, dat was het project aan de Koestraat in Zwolle. In de bruisende binnenstad zijn 3 monumentale panden getransformeerd naar 25 zorgappartementen.
Lees meer