Renovatie

Verduurzamen is de standaard

Jouw woningen blijven verhuren? Dat kan! Renoveer en maak woningen klaar voor de toekomst. Voorzie het van energiezuinige installaties en beperk de warmtevraag. Ga voor energielabel A of zet nog een stap verder. De woningen voldoen weer aan de eisen, zijn energiezuinig en de huurder bespaart energiekosten.

renovatie woningen

Samen bouwen

Om een hoge kwaliteit en afwerkingsniveau te realiseren werken we met zogenoemde bouwteams. Een voorbeeld is de samenwerking tussen Van der Sluis Renovatie, aannemer Nijhuis Bouw en woningcorporatie de Alliantie. Door langdurige en hechte samenwerking en het herhalen van juiste keuzes behalen we het gewenste resultaat. 

Renoveren betekent vandaag de dag het verduurzamen van technische installaties. Met als aanvulling het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. 

Waar we goed in zijn bij renovatie

Ventilatiesystemen

Ketelvervanging

Warmtepompen

Zonnesystemen

Isoleren

HR++ glas

Maximale comfort voor bewoners tijdens renovatie

De woningen blijven bewoond tijdens de renovatie? Dat vraagt om extra aandacht. Heldere communicatie, duidelijke planning en klantgerichte monteurs. Samen zorgen we voor het maximale comfort voor de bewoners.
Renovatie

Bekijk onze projecten

140 Appartementen Emmeloord

140 Appartementen Emmeloord

In opdracht van Talen vastgoed is Van der Sluis Renovatie betrokken bij de renovatie van 140 appartementen, eigendom van Mercatus, in de flats Verlehorst, Old Putten Nijenbeek, Hulkesteijn, Nijenbeek,aan de Urkerweg in Emmeloord.
Lees meer
72 Woningen Sneek

72 Woningen Sneek

In opdracht van Jorritsma Bouw werkt Van der Sluis Renovatie aan de renovatie van drie complexen aan de Potterzijlstraat en Kaatsland in Sneek.
Lees meer
74 Appartementen Zeist

74 Appartementen Zeist

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep wordt er aan de Prinses Margrietlaan te Zeist een complete renovatie van 74 appartementen uitgevoerd. Van binnen en van buiten worden de appartementen in dit complex volledig gerenoveerd met een duurzame insteek.
Lees meer