Home > Van der Sluis Constructie
Van der Sluis Constructie

Van der Sluis Constructie

Staalconstructies, trappen of hekwerken... overal in het dagelijks leven komen we deze metalen producten tegen. Maar hoe klein of groot het ontwerp ook is, het verwerken van staal vereist een grote vaardigheid, van construeren tot monteren. Van der Sluis Constructie is een betrouwbare partner als het gaat om staalbewerking.
Van der Sluis Constructie adviseert, ontwerpt, produceert, assembleert en installeert stalen constructies, ondersteuningsconstructies, trappen, bordessen, hekwerken en stalen toebehoren voor woningbouw en utiliteitsbouw. Of het nu gaat om een simpel hekje of een complexe constructie met vele tonnen aan draaggewicht.
Elke opdracht krijgt de aandacht en geen uitdaging is Van der Sluis Constructie te groot.
Van start tot montage werkt Van der Sluis Constructie samen met de opdrachtgever aan een optimaal product. Van der Sluis Constructie anticipeert op uw wens en toetst deze op constructieve haalbaarheid en aan geldende normen. Het houdt dus niet op bij het maken van een tekening. Sterker nog, zodra het product gereed is zullen de vakbekwame medewerkers van de montagedienst het product monteren.

Vanaf 1 juli 2014 moeten dragende staal- en aluminiumconstructies voorzien zijn van CE-markering volgens NEN-EN 1090. Een bouwproduct mag namelijk niet meer in de handel worden gebracht zonder CE-markering en prestatieverklaring als er voor de productsoort een geharmoniseerde Europese norm is gepubliceerd. \Dankzij onze certificering kunt u ervan uitgaan, dat al onze constructies voldoen aan alle nu geldende wettelijke eisen. Van der Sluis Constructie is gecertificeerd voor executieklasse 2 conform NEN-EN 1090. Deze executieklassen van de NEN-EN 1090 zijn bedoeld om de mate van controle en beheersing aan te duiden. De certificering betekent dat u met vertrouwen uw constructiewerk, welke vanaf 1 juli ook wettelijk onder de EN -1090 norm valt, bij ons kunt uitbesteden.

Met Van der Sluis Constructie treft u dus een betrouwbare partner die het proces van begin tot eind begeleidt. Wij leveren telkens weer een knap staaltje werk.

Voor een beeldimpressie van het door Van der Sluis Constructie geleverde werk, kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=VVvQWwCYGmw