Werken bij

Van der Sluis Technische Bedrijven biedt een werksfeer die is te typeren als collegiaal, open, informeel en no-nonsense. Er is volop ruimte voor de invulling van het eigen werk en ontplooiing hierin. Wij zijn onze medewerkers hier graag behulpzaam bij. Nieuwe personeelsleden krijgen vaak een aanvullende opleiding binnen het eigen bedrijf en door zowel nieuwe medewerkers als het bestaand personeel kunnen als dat nodig is externe cursussen worden gevolgd.

Woont u in de omgeving van Genemuiden - Zwolle - Kampen - Staphorst - Dronten - Noordoostpolder - Urk - Noord Veluwe - Deventer. En heeft een flexibele instelling en verantwoordelijkheidsgevoel? Check dan hier onze vacatures.

(Leidinggevend) monteurs Installatietechniek

Voor zowel projecten in de woningbouw (nieuwbouw en renovatie ), als projecten in de utiliteit, zoeken wij monteurs. Wij zoeken zowel E- als W-monteurs. Naast vakvolwassen, zelfstandig monteurs zoeken wij ook Leidinggevende monteurs. Als leidinggevende monteur bestaat je functie uit zowel leidinggevende als uitvoerende taken. Zoals het installeren van w-installaties en het begeleiden en instrueren van monteurs. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor de tijdige realisatie van het project en voor de planning t.a.v. de inzet van monteurs. Daarnaast controleer je of men volgens de juiste voorschriften en geldende normen werkt.

Lees meer »

Planner Beheer & Onderhoud

Ter versterking van de afdeling Beheer & Onderhoud zoeken wij een Planner.

Lees meer »

Leerlingen met gevoel voor techniek

Wij zijn op zoek naar leerlingen die opgeleid willen worden tot elektromonteur, loodgieter of cv-monteur.Als leerling-monteur voer je samen met een ervaren monteur, alle voorkomende werkzaamheden uit in de installatietechniek waarbij je word opgeleid tot zelfstandig monteur.

Lees meer »

Service- en Onderhoudsmonteurs

In de regio's Utrecht en Arnhem zijn wij op naar Service- en Onderhoudsmonteurs.Naast het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan verwarmings- en warmwatertoestellen, voert u kleine reparaties uit, maakt u de toestellen schoon, stelt u de toestellen af en regelt deze in. Ook verhelpt u storingen waarbij u bereid bent om mee te draaien in een storingsdienst.

Lees meer »

(leerling) Modelleur / Tekenaar Installatietechniek

Van der Sluis Technische Bedrijven vervult in de installatietechniek een BIM-voortrekkersrol. Ter uitbreiding van onze afdeling Werkvoorbereiding zoeken wij (Leerling)BIM-Modelleurs. Wij zoeken een ervaren BIM-Modelleurs, of ervaren CAD-Tekenaars, of leerlingen die opgeleid willen worden tot BIM-Modelleur.

Lees meer »

Tekenaar / Modelleur W-installaties (Utiliteit)

Van der Sluis Utiliteit is gespecialiseerd in ontwikkeling, advies, service, onderhoud en uitvoering van warmte-, licht-, elektrotechnische- en luchtinstallaties ten behoeve van de utiliteitsbouw. Ter versterking zoeken wij een Tekenaar / Modelleur W-installaties.

Lees meer »

Procescoördinator

Als procescoördinator speelt u een belangrijke rol in het realiseren van een uniforme inrichting van onze primaire processen. Of het nu gaat om de verschillende werkmaatschappijen, afdelingen, vestigingen of projecten: u doorziet de gehele processen.

Lees meer »