Werken bij

Van der Sluis Technische Bedrijven biedt een werksfeer die is te typeren als collegiaal, open, informeel en no-nonsense. Er is volop ruimte voor de invulling van het eigen werk en ontplooiing hierin. Wij zijn onze medewerkers hier graag behulpzaam bij. Nieuwe personeelsleden krijgen vaak een aanvullende opleiding binnen het eigen bedrijf en door zowel nieuwe medewerkers als het bestaand personeel kunnen als dat nodig is externe cursussen worden gevolgd.

Woont u in de omgeving van Genemuiden - Zwolle - Kampen - Staphorst - Dronten - Noordoostpolder - Urk - Noord Veluwe - Deventer. En heeft een flexibele instelling en verantwoordelijkheidsgevoel? Check dan hier onze vacatures.

Tekenaar / Modelleur Elektrotechniek

Van der Sluis Woningbouw ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties in de woningbouw. Ter versterking van de tekenkamer zoeken wij een BIM-Modelleur Elektrotechniek of een ervaren Tekenaar Elektrotechniek die hiervoor opgeleid wil worden.

Lees meer »

(Leidinggevend) monteurs Installatietechniek

Voor zowel projecten in de woningbouw (nieuwbouw en renovatie ), als projecten in de utiliteit, zoeken wij monteurs. Wij zoeken zowel E- als W-monteurs. Naast vakvolwassen, zelfstandig monteurs zoeken wij ook Leidinggevende monteurs. Als leidinggevende monteur bestaat je functie uit zowel leidinggevende als uitvoerende taken. Zoals het installeren van w-installaties en het begeleiden en instrueren van monteurs. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor de tijdige realisatie van het project en voor de planning t.a.v. de inzet van monteurs. Daarnaast controleer je of men volgens de juiste voorschriften en geldende normen werkt.

Lees meer »

Loodgieters en cv-monteurs Renovatie woningbouw

Voor verschillende projecten in de woningbouw renovatie, in midden en noord Nederland zijn wij op zoek naar ervaren, vakvolwassen loodgieters en cv-monteurs. De werkzaamheden variëren van het demonteren van het bestaande leidingwerk en sanitair, tot het monteren van nieuw sanitair, cv installaties, ventilatiesystemen en complete badkamers. Ook staat het energie neutraal, en duurzaam maken van de woningen tegenwoordig centraal bij het renoveren van woningen.

Lees meer »

Leerlingen met gevoel voor techniek

Wij zijn op zoek naar leerlingen die opgeleid willen worden tot elektromonteur, loodgieter of cv-monteur. Als leerling-monteur voer je samen met een ervaren monteur, alle voorkomende werkzaamheden uit in de installatietechniek waarbij je word opgeleid tot zelfstandig monteur.

Lees meer »

(leerling) Modelleur / Tekenaar Installatietechniek

Van der Sluis Technische Bedrijven vervult in de installatietechniek een BIM-voortrekkersrol. Ter uitbreiding van onze afdeling Werkvoorbereiding zoeken wij (Leerling)BIM-Modelleurs. Wij zoeken een ervaren BIM-Modelleurs, of ervaren CAD-Tekenaars, of leerlingen die opgeleid willen worden tot BIM-Modelleur.

Lees meer »

Service- en Onderhoudsmonteurs regio Utrecht / Amersfoort

In de regio's Utrecht en Amersfoort zijn wij op naar Service- en Onderhoudsmonteurs. Naast het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan verwarmings- en warmwatertoestellen, voert u kleine reparaties uit, maakt u de toestellen schoon, stelt u de toestellen af en regelt deze in. Ook verhelpt u storingen waarbij u bereid bent om mee te draaien in een storingsdienst.

Lees meer »

Calculator Van der Sluis Constructie

In deze functie maakt u calculaties voor staal constructiewerk, trappen en hekwerken. Daarnaast houdt u het meer- en minderwerk bij.

Lees meer »

Tekenaar / Modelleur W-installaties (Utiliteit)

Van der Sluis Utiliteit is gespecialiseerd in ontwikkeling, advies, service, onderhoud en uitvoering van warmte-, licht-, elektrotechnische- en luchtinstallaties ten behoeve van de utiliteitsbouw. Ter versterking zoeken wij een Tekenaar / Modelleur W-installaties.

Lees meer »

LIV Manager

Tot voor kort moesten kopers van nieuwbouwwoningen het doen met een paar tekeningen, of in het beste geval een 3D-visualitatie. Maar sinds de opening van Woonbelevingscentrum LIV in september 2017 is er veel meer mogelijk. Een huis kopen is nu makkelijker én leuker! Bij LIV loop je door modelwoningen, beleef je wat je krijgt en maak je op één plek al je woonkeuzes. Van financiering tot uitbouw en van badkamer en keuken tot tuin.

Lees meer »