Utiliteitsbouw

Het begint met een idee. Uw architect heeft het idee om een specifiek hekwerk in een gevel te verwerken. Of u heeft als opdrachtgever een ontwerp voor een appartementengebouw waarbij de staalconstructie moet aansluiten bij de hoogwaardige eisen van het constructieve ontwerp. Elke toepassing vraagt om een eigen benadering en Van der Sluis Constructie denkt hierin graag met u mee. De metaalconstructie moet immers niet alleen in het ontwerp passen, maar ook aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. Van der Sluis Constructie levert het complete pakket van ontwerpen, tekenen, berekenen, fabriceren, leveren én monteren. En dat bespaart tijd en nazorg. Ook voor advies kunt u bij Van der Sluis Constructie terecht. Samen met architecten, ingenieurs en aannemers wordt een veelzijdige constructie ontwikkeld, die niet alleen mooi is om te zien, maar uiteraard ook voldoende draagkracht biedt én betaalbaar is.

Wij starten met uw idee in onze tekenkamer. Door de jaren heen hebben de Van der Sluis Technische Bedrijven zich als een professionele partner weten te profileren. Wij zeer vooruitstrevend als het gaat om BIM. Deze samenwerkingsvorm heeft ervoor gezorgd dat al vele projecten op succesvolle wijze zijn uitgevoerd. Ook Van der Sluis Constructie profiteert van deze kennis en ervaring. Het is onze kracht om een project in combinatie met een of meerdere van onze werkmaatschappijen onder BIM uit te voeren.

Onze engineers en constructeurs werken een 3D-BIM model uit waarbij iedere vorm en detaillering mogelijk is. Door het werken in een BIM-omgeving krijgt u een waarheidsgetrouw beeld van het ontwerp en zijn eventuele aanpassingen eenvoudig door te voeren. 

De uitvoering van een project bestaat uit meerdere fasen: inventarisatie-, ontwerp- en productiefase, montage en nazorg. Om iedere fase te stroomlijnen, werken wij samen met onze opdrachtgever en andere co-makers aan een strakke lean-planning. Op deze manier worden de producten binnen het gestelde tijdpad, het budget en de kwaliteitseisen geleverd. Samen bouwen is de sleutel tot het reduceren van fouten en het maximaliseren van efficiënte.  

Van der Sluis Constructie is uw ideale partner als het gaat om:
Utiliteitsbouw: verpleegtehuizen, ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, kantoorgebouwen, bedrijfshallen

Woningbouw: appartementen, bungalows, eengezinswoningen, villa's, twee-onder-een-kapwoningen

Kijk ook eens op: https://www.youtube.com/watch?v=eczAjEY5cwc