Jacco van Gulick, Projectleider Techniek bij Vesteda Property Management

Van der Sluis Service & Onderhoud BV, onderdeel van Van der Sluis Technische Bedrijven, werkt al geruime tijd samen met Vesteda. Voor diverse projecten worden enkele duizenden verwarmingsketels minimaal een keer per jaar van onderhoud voorzien. Ook de verdere service en eventuele vervanging van oude ketels wordt uitbesteed aan Van der Sluis Service & Onderhoud.

\n

Aan het woord is Jacco van Gulick, Projectleider Techniek bij Vesteda Property Management 'Dit is niet de enige vorm van samenwerking tussen Vesteda en Van der Sluis Service & Onderhoud. Het projectmatige onderhoud aan verwarmingsinstallaties of ventilatiesystemen wordt door ons ook uitbesteed aan Van der Sluis Service & Onderhoud. Met name als er meerdere systemen in een woning aanwezig zijn. Van der Sluis Service & Onderhoud heeft hiervoor de kennis en ervaring in huis en vormt daardoor een totaaloplossing voor Vesteda'.

\n

Van Gulick vervolgt, 'Voor ons Gerarduspark complex in Hengelo besloten we de samenwerking op een hoger niveau te tillen. Intergas, producent van verwarmingsketels bracht een ketel op de markt die standaard is voorzien van een RF-module die hierdoor geschikt is voor Beheer op Afstand. De ketel zendt bij een storing of bij naderende problemen een signaal uit naar de serviceorganisatie.

\n

Zo kan het dus voorkomen dat een verwarmingsmonteur van Van der Sluis Service & Onderhoud voor de deur staat zonder dat de bewoner weet heeft van een storing. Zo werkt onderhoud veel efficiënter en kunnen storingen voorkomen worden in plaats van achteraf op te lossen', aldus Van Gulick.

\n

De samenwerking tussen Vesteda en Van der Sluis Service & Onderhoud bestaat al jaren en wordt door Vesteda als bijzonder prettig ervaren. Van Gulick; 'Bij Van der Sluis Service & Onderhoud heb ik een vaste contactpersoon waardoor de samenwerking vloeiend verloopt. Afspraken worden snel gemaakt en nagekomen. Bij sommige andere leveranciers is dat een struikelblok. Wat mij verder opvalt is het familiaire karakter bij Van der Sluis. \nBovendien wordt er gedacht in relaties en niet in opdrachtgevers. Het zijn weliswaar meerdere ondernemingen, maar desondanks hebben ze hun eigen karakter weten te behouden. Zo krijg je het gevoel dat je gehoord wordt, dat er naar je geluisterd wordt en dat je serieus genomen wordt.' eindigt Van Gulick.\n