Testimonials

Nico Blaauw, Hoofd Werkvoorbereiding bij Trebbe


"In de 20 jaar dat ik nu bij Trebbe werk is er al contact met Van der Sluis Technische Bedrijven!". Aan het woord is Nico Blaauw, Hoofd Werkvoorbereiding bij Trebbe. Hij vervolgt; 'Toen ik in 1993 begon als werkvoorbereider was Van der Sluis al een van de vaste partijen. Zij waren weliswaar een onderaannemer maar er waren al goede ervaringen ontstaan.\r\n\r\nZo was er gaandeweg over en weer steeds beter contact en werden diverse projecten opgestart en afgerond. Eind 2008 begon Trebbe met een conceptwoning, het Trebbe Basiswonen, waar we voor diverse hoofdonderdelen wederom een beroep deden op Van der Sluis'.

Lees meer »

Paul de Graan, Projectleider bij Mens Zeist.


Mens-Zeist is, ondertussen al meer dan 100 jaar, een sterk klantgerichte organisatie met als voornaamste doelstelling een stevige, toonaangevende en vernieuwende positie innemen binnen de branche voor schilderwerk, onderhoud, renovatie en revitalisatie van woningen en gebouwen. \r\nSinds haar oprichting in 1901 focust Mens Zeist zich op het realiseren van afgesproken kwaliteit, het waarmaken van de overeengekomen planning en het nakomen van gemaakte afspraken. Wij zien een dergelijke hang naar kwaliteit en een nuchtere aanpak terug bij Van der Sluis Technische Bedrijven', aldus De Graan.

Lees meer »

Jacco van Gulick, Projectleider Techniek bij Vesteda Property Management


Vesteda Investment Management is een ondernemend vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n € 4,0 miljard. Vesteda Property Management verhuurt en beheert het grootste deel van deze portefeuille van in totaal 25.000 woningen. De kerngebieden van Vesteda, waarin de portefeuille zich bevindt, liggen in de Randstad en Noord-Brabant.

Lees meer »