De Slaag, 75 nieuwbouw woningen en 30 appartementen Maurik

Nieuwbouw van 75 woningen voor starters, gezinnen en senioren en 30 appartementen voor starters en senioren. Het project is uitgewerkt in BIM en dankzij de Lean- planning kan snel gewerkt worden.


Door elke ochtend met de verschillende partijen een Lean-bijeenkomst te houden is het makkelijker om afspraken te maken. Door de heldere communicatie worden de faalkosten tot het minimum gereduceerd. De appartementen in Maurik zijn gebouwd volgens de traditionele wijze. Hierdoor is de bouwtijd van deze appartementen wel een stuk langer. De appartementen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van alle luxe.

Duurzaamheidsaspecten: Toepassing van PV-cellen in combinatie met zonneboilers bij de eengezinswoningen. Bij blok 12 (appartementencomplex) wordt een energiedak toegepast in plaats van PV-cellen.

Kaart« Terug naar het overzicht
 

Gerelateerd project

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum,...


Project gegevens

Soort Woningbouw
Project De Slaag
Plaats Maurik
Bouwjaar -
Opdrachtgever Trebbe BV