Woningbouw

Uitgelichte projecten

renovatie 64 appartementen De Bilt

Van der Sluis Renovatie heeft de installaties gerealiseerd op een renovatieproject in De Bilt. Het gaat om de renovatie van in totaal 64 appartementen. Het doel was om de woningen energiezuiniger te maken, om de overlast van contactgeluid te verminderen en om de technische kwaliteit te verbeteren. Dit project bestaat uit de renovatie van 64 appartementen, waarvan de appartementen aan de H. van Erpweg worden gebracht naar een energielabel A en waarvan de 28 appartementen aan de Mr. S. van Houtenweg worden gebracht naar Nul- Op- de-Meter. De uitwerking van de 28 appartementen is een samenwerking met “De Verduurzamers”, en worden onder andere uitgevoerd met een micro-WKK met brandstofcel. Deze micro-WKK zet aardgas om in elektriciteit en warmte. De opgewekte warmte in een micro-WKK/brandstofcel wordt mede gebruikt voor tapwaterverwarming of verwarming van de woning: de elektriciteit wordt eveneens in huis gebruikt of - als er te weinig afname in huis is - teruggeleverd aan het openbare net.

Meer lezen

Nieuwbouw Weezenlanden Zwolle

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, wordt de alom bekende ziekenhuislocatie "Weezenlanden" herontwikkeld. In opdracht van KlokGroep realiseert Van der Sluis Technische Bedrijven alle technische installaties van 9 huurwoningen en 41 huurappartementen 

Meer lezen

Renovatie 336 appartementen Zaandam

In maart 2017 is Van der Sluis Renovatie in Zaandam, in opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep, gestart met de renovatie van 336 appartementen

Meer lezen

120 woningen renovatie Amsterdam

Recent is Van der Sluis Renovatie recent gestart met de renovatie van 120 woningen in Amsterdam. In opdracht van Rutges Vernieuwt monteren wij in de woningen een mechanisch ventilatiesysteem, vervangen wij de riolering en wordt bij een aantal woningen de keuken, badkamer en toilet gerenoveerd.

Meer lezen

Groot Onderhoud 53 woningen in Woerden

Voor een renovatieproject van 59 woningen in Woerden hebben we bij de meeste woningen een keuken-, badkamer- en toiletrenovatie uitgevoerd. Daarbij kwamen we in iedere woning net een iets andere situatie tegen. Maar we doen dit vaker en zijn flexibel genoeg om daarop te anticiperen. Daarnaast zijn bij alle woningen de bestaande installatiekasten vervangen en voorzien van een elektrakeuring. Ook is er een CO2-vraaggestuurd mechanische ventilatiesysteem gemonteerd. 

Meer lezen

Groot Onderhoud 250 woningen in Amsterdam

Bij het groot onderhoud van 250 woningen in de Jacob Geelbuurt in Amsterdam voert Van der Sluis Technische Bedrijven als totaalinstallateur diverse werkzaamheden uit, waaronder keuken-, badkamer- en toiletrenovatie.Op het gebied van water, riool, elektra en verwarming verzorgen wij alle installatiewerkzaamheden. Iedere woning wordt voorzien van een nieuwe pvc-riolering onder de vloer. Ook leggen we in alle woningen een mechanische ventilatie aan en wordt de bestaande cv-ketel vervangen of een complete cv-installatie aangelegd.Ondanks het feit dat de woningen aan de buitenzijde nagenoeg hetzelfde leken, verschilde de binnenzijde in sommige gevallen toch enigszins. Het is daarom van groot belang dat we maatwerk leveren. Dit maakt ieder project uniek en vergt een goede samenwerking tussen bewoner, opdrachtgever en uiteraard onszelf.

Meer lezen

7 woningen Den Ham

In Den Ham, is Van der Sluis Technische Bedrijven betrokken bij de renovatie van 7 woningen.Deze woningen worden aangepast volgens de uitgangspunten van passief bouwen (nieuwe geïsoleerde gevels en daken, PV-panelen, WarmteTerugWin-systeem, HR combiketels).

Meer lezen

Prinsenpoort Zwolle

Wij realiseren alle technische installaties van de nieuwbouwwoningen van het project "Prinsenpoort in Zwolle.

Meer lezen

De Witte Raaf, Noordwijk

Wij realiseren alle technische installaties voor de nieuwbouw van 31 recreatiewoningen in Noordwijk.

Meer lezen