Uitbreiding van International School of Amsterdam

De Van der Sluis Technische Bedrijven heeft voor de nieuwbouw uitbreiding van International School of Amsterdam te Amstelveen de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties gerealiseerd.

De warmteopwekking voor de uitbreiding van de school wordt verkregen door middel van een warmtepomp met een WKO systeem. Het voordeel van het WKO systeem is dat er in de zomer gebruik gemaakt kan worden van passieve koeling.

Het hele gebouw is voor zien van een laag temperatuur vloerverwarming waar ook passief mee gekoeld wordt.

Alle lokalen en ruimtes worden geventileerd met 2 collectieve luchtbehandelingsinstallaties die zijn voorzien van warmte terugwinning door middel van een warmtewiel. Tevens zijn er WKO batterijen in de luchtbehandeling op genomen om de bodem balans op orde te houden.

 

De hele installatie is op afstand via het GBS-systeem (Priva) te volgen. Door de toepassing van dit GBS-systeem kunnen wij de installatie naar de wens van de gebruiker aanpassen. Daarnaast zijn afwijkingen makkelijker te constateren en storingen makkelijker worden verholpen.Kaart« Terug naar het overzicht
 

Gerelateerd project

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum,...


Project gegevens

Soort Woningbouw
Project Uitbreiding van International School of Amsterdam
Plaats Amstelveen
Bouwjaar 2014 - 2015