Utiliteitsbouw

Uitgelichte projecten

Centrumplan 't Harde

Van der Sluis Technische Bedrijven heeft alle werktuigbouwkundige installatie gerealiseerd van 46 appartementen en van de commerciële ruimtes van Het Centrumplan 't Harde.

Meer lezen

Nieuwbouw autobedrijf Korterink te Rouveen

Voor de nieuwbouw van autobedrijf Korterink in Rouveen, heeft Van der Sluis Utiliteit de gehele W-installatie gerealiseerd en Van der Sluis Constructie heeft de staalconsrcuctie geleverd en gemonteerd. 

Meer lezen

Veld 1 in Amersfoort

Voor Hostel Hirundo, een woonvoorziening van het Leger des Heils voor mensen met een verslaving, zijn in anderhalf jaar tijd  alle oude portocabins vervangen door nieuwbouw. Naast hostel Hirundo biedt bouwkavel Veld 1 in Amersfoort plaats aan een parkeergarage, een aantal gemengde woonblokken met appartementen en veertien eengezinswoningen.

Meer lezen

Parkeergarage Katwolderplein te Zwolle

De Van der Sluis Technische Bedrijven zijn betrokken bij de realisatie van het Katwolderplein in Zwolle.Voor de te bouwen parkeergarage leveren wij de complete W&E installatie.De parkeergarage bestaat uit zes bouwlagen (waarvan één ondergronds). Deze parkeergarage zal straks plaats bieden voor circa 730 a 740 auto’s.

Meer lezen

Rokin Amsterdam

De Van der Sluis Technische Bedrijven heeft de opdracht voor de nieuwbouw van twee winkels op het Rokin te Amsterdam. De casco werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties behoren tot de opdracht

Meer lezen

Uitbreiding van International School of Amsterdam

De Van der Sluis Technische Bedrijven heeft voor de nieuwbouw uitbreiding van International School of Amsterdam te Amstelveen de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties gerealiseerd.De warmteopwekking voor de uitbreiding van de school wordt verkregen door middel van een warmtepomp met een WKO systeem. Het voordeel van het WKO systeem is dat er in de zomer gebruik gemaakt kan worden van passieve koeling.Het hele gebouw is voor zien van een laag temperatuur vloerverwarming waar ook passief mee gekoeld wordt.Alle lokalen en ruimtes worden geventileerd met 2 collectieve luchtbehandelingsinstallaties die zijn voorzien van warmte terugwinning door middel van een warmtewiel. Tevens zijn er WKO batterijen in de luchtbehandeling op genomen om de bodem balans op orde te houden. De hele installatie is op afstand via het GBS-systeem (Priva) te volgen. Door de toepassing van dit GBS-systeem kunnen wij de installatie naar de wens van de gebruiker aanpassen. Daarnaast zijn afwijkingen makkelijker te constateren en storingen makkelijker worden verholpen.

Meer lezen

Nieuwbouw Brede School Baarn Noord

De Van der Sluis Technische Bedrijven realiseert voor de nieuwbouw van de "Brede School Baarn Noord", alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het nieuwe gebouw huisvest een school en een kinderdagverblijf. De warmteopwekking voor het totale gebouw wordt verkregen door middel van een gasgestookte ketels. Alle lokalen en ruimtes worden geventileerd met een collectieve luchtbehandelingsinstallatie, die voorzien is van warmteterugwinning door middel van een warmtewiel. De hele installatie is op afstand via het GBS-systeem te monitoren. Door de toepassing van dit GBS-systeem kunnen wij de installatie naar wens van de gebruiker aanpassen. Daarnaast zijn afwijkingen makkelijker te constateren en kunnen storingen makkelijker worden verholpen.

Meer lezen

Beekzicht Twello

Voor het project "Beekzicht" in Twello (37 appartementen en een supermarkt) heeft Metaalsluis onder andere de staalconstructie voor de galerijen, stalen trappen en alle hekken gemaakt.

Meer lezen

Ketelhuis Kampen

In het ketelhuis van appartementencomplex "de Scheerling" in Kampen, heeft Van der Sluis Technische BEdrijven de indirect gestookte warmwaterboiler vervangen door een direct gestookte warmwaterbereider. Tevens is de oude regeltechniek vervangen door nieuwe regeltechniek en kunnen wij, middels een UMTS modem, de installatie op afstand monitoren.

Meer lezen

Winkelcentrum Hanzewijk te Kampen

Voor het project Winkelcentrum Hanzewijk te Kampen fabriceert en monteert Metaalsluis de staalconstructies, hekwerken en trappen. De installatiebedrijven die onder Van der Sluis Technische Bedrijven vallen, verzorgen hier alle technische installaties.Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Dat is Van der Sluis Technische Bedrijven. De ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. De terreinen waarop het bedrijf actief is, zijn zeer uiteenlopend, maar Van der Sluis Technische Bedrijven biedt dan ook een brede bundeling van techniek. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen onder andere de bedrijfsonderdelen Installatietechniek (Loodsluis, Verwarmingssluis, Electrasluis en Versan) en Metaalconstructies (Metaalsluis).

Meer lezen