Rookgassysteem
Sanitair
Keuken
Co2 gestuurde ventilatie
Elektra
PV-panelen
CV-ketels

72 Woningen Sneek

In opdracht van Jorritsma Bouw werkt Van der Sluis Renovatie aan de renovatie van drie complexen  aan de Potterzijlstraat en Kaatsland in Sneek.

Tijdens deze renovatie zijn wij verantwoordelijk voor diverse installatiewerkzaamheden.

Ventilatie
Wij plaatsen een compleet nieuw CO2 gestuurd ventilatie systeem. Deze ventilatie meet de hoeveelheid CO2 in de lucht en past daar de stand van de ventilatie op aan.

Elektra
Gezien de leeftijd van de appartementen worden de elektrische installaties ook aangepakt. Onderdeel van de elektrische installaties is het vervangen van het bestaande intercomsysteem. Het dak wordt uiteraard gebruikt voor de plaatsing van een grote hoeveelheid PV-Panelen, die ervoor zorgen dat deze complexen van groene stroom worden voorzien.

CV-ketel
Alle bestaande CV-ketels worden vervangen door energiezuinige Intergas Xtreme ketels. Deze ketels verzorgen het warme tapwater en de verwarming van de woningen.  

Rookgassysteem
Tevens komt er een volledig nieuw rookgassysteem. We hebben gekozen om Burgerhout EasySafe concentrisch toe te passen. Een groot voordeel van dit systeem zijn de trekvaste verbindingen.    

Sanitair en Keuken
Alle toiletten worden vernieuwd en een groot aantal badkamers worden gerenoveerd. Daarnaast worden de keukens volledig vernieuwd en krijgt deze een andere plek in de woning.  

Bekijk hieronder de foto’s van deze renovatie. Op deze foto’s is ook de modelwoning te zien. Deze modelwoning is aan het begin van de renovatie gebouwd om te laten zien hoe de woningen er in de toekomst uit komen te zien.

Bedrijfstak Installatietechniek
Lees meer
Opdrachtgever Jorritsma Bouw
Locatie Sneek
Status Opgeleverd
Toegepaste technieken
Rookgassysteem
Sanitair
Keuken
Co2 gestuurde ventilatie
Elektra
PV-panelen
CV-ketels
Impressie

Bekijk het project

Volgende project 74 Appartementen Zeist

Bekijk project