Sanitaire-installaties
Ventilatie-installaties
Sprinkler-installaties

442 appartementen Sluishuis Amsterdam

Prachtig en uitdagend, dat was het project Sluishuis in Amsterdam. Het unieke gebouw schittert aan de oevers van het IJmeer. Het project was extra bijzonder doordat het Sluishuis in het water komt te liggen. Een geweldige plek voor waterliefhebbers.

In het woongebouw zijn 442 appartementen gerealiseerd met een uitzicht op het water en is het voorzien van een parkeergarage. Aan de binnenzijde van het gebouw vind je een binnenhaven voor de bewoners en rondom het gebouw zijn kavels voor woonboten. In het gebouw zijn ook meerdere commerciële ruimtes gevestigd voor winkels, horeca etc.

Werkzaamheden
We zijn trots dat we als Van der Sluis Woningbouw een bijdrage mochten leveren aan het iconische gebouw 'Sluishuis'. In opdracht van bouwcombinatie VORM Bouw/BESIX hebben we de sanitaire en ventilatie-installaties in de 442 appartementen, maar ook de sprinkler- en ventilatie-installaties in de parkeergarage.

Om te voldoen aan de hoge duurzaamheidsdoelen van Sluishuis, zijn alle appartementen voorzien van balansventilatie met warmteterugwinning en een douchegoot met douche-WTW. En leuk om te weten het regenwater wordt efficiënt opgevangen in een speciale tank en benut voor de duurzame beregening van plantenbakken op de balkons.

Bedrijfstak Installatietechniek
Lees meer
Opdrachtgever BESIX NL en VORM Holding
Locatie Amsterdam
Status Opgeleverd
Toegepaste technieken
Sanitaire-installaties
Ventilatie-installaties
Sprinkler-installaties
Impressie

Bekijk het project

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Onze bedrijfsleider Stephan vertelt je er graag meer over.

Stephan

Volgende project De Startbaan 8 Amstelveen

Bekijk project