Projecten

Eengezinswoningen, appartementen, recreatiewoningen, scholen, winkelcentra, parkeergarages, gezondheidscentra, horeca of agrarische bedrijven. De medewerkers van Van der Sluis Technische Bedrijven leveren op dit moment een bijdrage aan uiteenlopende projecten in de regio boven de Nederlandse rivieren. Een selectie van de door ons gerealiseerde projecten van de afgelopen vijf jaar vindt u hier.
Om een beeldimpressie van een aantal door ons gerealiseerde projecten, kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=hPOra7HE9LM

Uitgelichte projecten

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en casco horecapaviljoen gerealiseerd evenals een stallingsgarage onder het appartementengebouw.

Meer lezen

Sluftervallei, De Cocksdorp

Nieuwbouw van 65 recreatiewoningen, variërend van 4- tot 24- persoonswoningen op het park Landal Sluftervallei op Texel. Het terrein is in november 2012 bouwrijp opgeleverd door Landal GreenParks waarna gestart is met de aanleg van de ondergrondse infrastructuur en bouwwegen.

Meer lezen

Lange Streeken II, Peize

In het plan Lange Streeken II te Peize worden door Van Dijk Bouw 28 energiezuinige 2-onder-1-kap woningen ontwikkeld. Van de 28 woningen worden 18 woningen met een EPC van 0,0 (zeer energiezuinig) uitgevoerd en 10 met een EPC van 0,6 (energiezuinig). De woningen worden onder architectuur ontworpen en bestaan uit een bouwlaag met kap of twee bouwlagen met een kap. Begin 2013 is gestart met de eerste woningen in dit project.

Meer lezen

Centrumplan Fase 1, Waddinxveen

Het totale project omvat huur- en koopwoningen met winkels en voorzieningen. De eerste fase van het nieuwe centrum meet ongeveer 19.000 vierkante meter. Onder de winkels komt een ruim bemeten parkeergarage. In Het Nieuwe Centrum worden ook 260 woningen gebouwd, bestaande uit appartementen, stadswoningen en luxe herenhuizen.

Meer lezen

De Slaag, Maurik

Nieuwbouw van 75 woningen voor starters, gezinnen en senioren en 30 appartementen voor starters en senioren. Het project is uitgewerkt in BIM en dankzij de Lean- planning kan snel gewerkt worden.

Meer lezen

Golf- en villaresort Harderwold, Harderwijk

Golf- en Villaresort Harderwold ligt op een unieke locatie in Flevoland. Een bijzonder project op slechts enkele minuten varen van het Veluwemeer. De realisatie van dit project verloopt in fasen. Fase 1, met uitsluitend direct aan het water gelegen kavels, is 4 jaar geleden gestart. Hiervan is ruim 70 procent verkocht en bebouwd. Het gaat om bouwkavels, casco villa’s of villa’s naar eigen ontwerp. Voor de fasen 2 en 3 is de bekende architect Jan des Bouvrie aangetrokken.

Meer lezen

Ijdock, Amsterdam

IJDock Amsterdam is een compleet nieuw wooneiland met 56 luxueuze \r\nappartementen, die alles bieden wat je van exclusief wonen mag \r\nverwachten: fenomenale uitzichten over het water, royale woonruimten en \r\nde meest veelzijdige leefindelingen. Harmonieus verenigd met kwalitatief\r\n hoogwaardige materialen.

Meer lezen

Ijdock, Amsterdam

IJDock omvat een complex van verschillende gebouwvormen, waaronder een hotel van de hand van Jan Bakers Architecten. De ideeën van Jan Bakers richtten zich op een transparant hotel met 293 kamers, waar je vanaf de binnenstraat volledig doorheen zou kunnen kijken. Het resultaat is bijzonder met gevels die van top tot teen uit glas bestaan. Loodsluis realiseerde hier de badkamers. Metaalsluis was verantwoordelijk voor de trappen.

Meer lezen

Kanaleneiland, Utrecht

Nieuwbouw van blok A van het project Kanaleneiland in Utrecht. Blok A, met de naam Amundsen, bestaat uit een parkeerkelder met 115 gevarieerde appartementen en een kinderdagverblijf. De 115 koopappartementen zijn verdeeld over twee torens van vier en elf woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van 47 tot 120  vierkante meter.

Meer lezen

Het Klokhuis, Almere

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het kinder tv-programma ‘Het Klokhuis’ is door de kijkertjes een gebouw ontworpen. Met behulp van de gemeente Almere is dit gebouw in 2011 ook daadwerkelijk neergezet. Het gebouw is in gebruik als educatief centrum voor kinderen met onderwerpen als duurzaamheid, bouwen, wonen en gezond leven als speerpunten.

Meer lezen