Ontdek onze projecten

Ben je benieuwd wat voor projecten wij realiseren? Ontdek het op deze pagina. We zijn trots op ons werk en willen je graag laten zien wat we doen. Bij ons draait het allemaal om installatie, constructie en agri. Waarvoor we prachtige projecten mogen realiseren.

Projecten (11)

Project type
Region
Installatie

32 huurwoningen Sluiskade Almere

Aan de Sluiskade in Almere Haven wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd. Een mooi project met een goede samenwerking tussen opdrachtgever en Van der Sluis.

Installatie

224 woningen Olympiakwartier Almere

Project Olympiakwartier in Almere bestaat uit drie appartementencomplexen, waarvan 175 appartementen en 49 grondgebonden woningen. Wat bijzonder is, is dat een aantal van de grondgebonden woningen 'groene gevels' krijgt.

Constructie
Installatie
renovatie monumentaal pand koestraat Zwolle

25 zorgappartementen Koestraat Zwolle

Bijzonder en uniek, dat was het project aan de Koestraat in Zwolle. In de bruisende binnenstad zijn 3 monumentale panden getransformeerd naar 25 zorgappartementen.

Installatie

HBS Kampen

Ruim 140 jaar oud schoolgebouw omgebouwd tot zorgappartementencomplex.

Installatie

40 energiezuinige woningen ‘Onderdijks’ Kampen

Betaalbare en duurzame woningen in een groene omgeving. Gerealiseerd met onze duurzame technieken.

Agri

Robotisering bij schoolboerderij Aeres Farms

Voeraanschuifrobot en uitbreiding melkrobot met innovatieve toepassingen.

Vragen over een project

Onze projectmanager vertelt je graag meer

Installatie

442 appartementen Sluishuis Amsterdam

Prachtig en uitdagend, dat was het project Sluishuis in Amsterdam. Duurzaamheid stond voorop bij de ontwikkeling van dit project.

Constructie

De Startbaan 8 Amstelveen

Startbaan 8 is een nieuwbouw appartementencomplex met privé parkeerterrein aan de Startbaan in Amstelveen. Het appartementencomplex wordt ontwikkeld door Wessels Zeist en bestaat uit 140 appartementen in het midden- en hogere segment.

Installatie

72 Woningen Sneek

In opdracht van Jorritsma Bouw werkt Van der Sluis Renovatie aan de renovatie van drie complexen  aan de Potterzijlstraat en Kaatsland in Sneek. Tijdens deze renovatie zijn wij verantwoordelijk voor diverse installatiewerkzaamheden.

Installatie

74 Appartementen Zeist

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep wordt er aan de Prinses Margrietlaan te Zeist een complete renovatie van 74 appartementen uitgevoerd. Van binnen en van buiten worden de appartementen in dit complex volledig gerenoveerd met een duurzame insteek. Hierbij levert Van der Sluis Renovatie B.V. een belangrijke bijdrage aan het (duurzame) installatiewerk en de sanitaire installaties.

Installatie

140 appartementen Emmeloord

In opdracht van Talen vastgoed is Van der Sluis Renovatie betrokken bij de renovatie van 140 appartementen, eigendom van Mercatus, in de flats Verlehorst, Old Putten Nijenbeek, Hulkesteijn, Nijenbeek,aan de Urkerweg in Emmeloord. Bij deze renovatie zijn wij verantwoordelijk voor de E+W installatie. Deze flats worden uiteindelijk allemaal all-electric opgeleverd.