Specialismen

Ontdek onze bundeling aan techniek 

Meer in huis dan je verwacht. Het is een opmerking die we vaak horen. En terecht! Bij Van der Sluis vind je drie techniekgebieden onder één paraplu: Installatietechniek, Constructie en Agri. Maar dat is nog maar het begin. 

Binnen elk van deze gebieden hebben we specifieke product-markt combinaties, allemaal met hun eigen expertise en kennis. Of je nu een nieuwe installatie nodig hebt, een robuuste constructie wilt bouwen of je agrarische dienstverlening wilt optimaliseren, wij hebben de ervaring en kennis die je zoekt. 

Jouw partner voor complete technische oplossingen,
al jarenlang de specialist die verwachtingen overtreft.
Ontdek onze specialismen.

Woningbouw

Woningbouw

Voor het installeren van E- en W-installaties bij seriematige woningbouw, appartementencomplex of een nieuwbouwproject met verschillende type woningen.

Utiliteit

Utiliteit

Ons bedrijfsonderdeel utiliteit verzorgt alle E- en W-installaties voor gebouwen zonder woonbestemming. Denk aan kantoren, scholen, zorginstellingen, parkeergarages.  

Renovatie

Renovatie

Van der Sluis Renovatie maakt woningen weer klaar voor de toekomst. Projecten die varieren van 500 appartementen tot 8 woningen. Een volledige metamorfose voor elke woning oftewel duurzaam gerenoveerd. 

Beheer en Onderhoud

Onze zorg gaat door na oplevering. Bij onderhoud, service of toch een storing, onze mensen van Beheer en Onderhoud lossen het op. Maak ook gebruik van onze service- en onderhoudsabonnementen. 

Vervanging en Verduurzaming 

De naam zegt het al. Het zijn onze experts voor het vervangen van toestellen of installatieonderdelen. De oplossing wanneer het nodig is of wanneer je wil verduurzamen. Op projectniveau maar ook voor dagelijks onderhoud. 

Constructie

Groot, robuust, sterk. Constructies voor verschillende markten van utiliteitsbouw tot weg- en waterbouw. Geproduceerd in een duurzame en moderne productiehal.  

Plaatbewerking

Een onderdeel nodig voor een machine? Je krijgt het zoals jij het wil. Bij plaatbewerking bewerken we verschillende soorten metaal tot het gewenste product. 

Veehouderijtechniek

Kwaliteit en welzijn van je bedrijf verhogen door technische ontwikkelingen. Of het nu gaat om automatische voersystemen, melkrobots of stalinrichting. We zijn jouw adviespartner van plan tot nazorg. 

Landbouwmechanisatie

De Deutz dealer in de regio, dat zijn wij. Met daarbij een breed aanbod aan andere machines. Nieuw en occasions. Ook voor onderhoud en reparatie ben je welkom in de onze professionele werkplaats. Gevestigd in Genemuiden en Ens.  

Tuin- en akkerbouw 

Unieke machines voor het verlichten van werk. De toevoeging voor het machinepark van elke tuin- en akkerbouwer. En door Van der Sluis geproduceerd. 

Ondernemend
in techniek

550+

medewerkers in dienst