Van der Sluis Nieuws

Werk

Plezier

Collega's

Projecten

Actualiteiten

& meer

Nieuw pand in Kampen

6 juni 2024

Het is feest bij Van der Sluis! Deze week vieren we ons 90-jarig jubileum én zetten we de eerste stap naar een nog mooiere toekomst. Op feestelijke wijze is namelijk de eerste paal geslagen voor een gloednieuw pand in Kampen.

Nieuw pand in Kampen
Van der Sluis breidt zijn locaties uit aan de Kilbystraat in Kampen. Het nieuwe pand komt te staan naast het pand van Van der Sluis Constructie. In 2025 wordt dit het nieuwe onderkomen voor Van der Sluis Beheer & Onderhoud, Boer en Van Veen en Koffeman. “Met deze uitbreiding van locaties, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en zijn we klaar voor de toekomst,” aldus directeur René van der Sluis.

De bouw van het pand wordt uitgevoerd door Van Wijnen, een innoverend bouwbedrijf met ruime ervaring, die verder kijkt dan bouwen. Samen bouwen we aan een modern pand met duurzame oplossingen en innovaties, die voldoen aan de eisen van vandaag.

Eerste paal geslagen
Op donderdag 6 juni was het officiële moment. Het slaan van de eerste paal, als startschot van de bouw. Henriët van der Sluis, de vrouw van algemeen directeur René van der Sluis, had de eer om de handeling te verrichten.

Volgend nieuws De nieuwe website staat live!

Bekijk artikel