Van der Sluis Nieuws

Werk

Plezier

Collega's

Projecten

Actualiteiten

& meer

Van der Sluis verlengt co-makerschap met Trebbe

21 maart 2024

We zijn enthousiast om onze langdurige samenwerking met Trebbe voort te zetten en om samen nieuwe mijlpalen te bereiken. Onze samenwerking, oftewel het co-makerschap, is nu door het ondertekenen van het contract verlengd met 4 jaar. Het tekenmoment vond plaats bij het Techniek OpleidingsPunt (TOP) in Genemuiden. 

In 2009 besloten Van der Sluis en Trebbe officieel om samen als co-makers aan de slag te gaan. Dit op basis van een betrouwbare samenwerking die generaties lang is opgebouwd. Réne van der Sluis bevestigt dit; ‘’Ik weet niet beter dan dat Van der Sluis samen met bouwbedrijf Trebbe werkt. Dat was al toen ik nog een klein jongetje was’’. 

Beide bedrijven zijn familiebedrijven en daarom zien we beide veel overeenkomsten, vooral als het gaat om de werkcultuur en de manier hoe het bedrijf wordt aangestuurd. Beide partijen vinden het belangrijk om een langetermijnvisie te hebben, in plaats van een kortetermijnvisie. Deze gedeelde focus op de toekomst biedt een goede basis voor de samenwerking, waarbij het welzijn en de groei van beide bedrijven centraal staan. Daarnaast is het ook een ‘’kunst’’ om de samenwerking voort te zetten als er nieuwe mensen komen werken. Het is belangrijk dat het gezamenlijke doel helder voor ogen blijft en dat alle betrokkenen zich hiervoor blijven inzetten. 

Marinus den Harder, directeur bij Trebbe, is blij met de voortzetting van de samenwerking. “Langdurige partnerschappen leiden tot intensieve samenwerking. Het grote voordeel is dat we elkaar sneller begrijpen en makkelijker eventuele problemen op kunnen lossen. Dit komt de kwaliteit ten goede en geeft voor iedereen meer werkgeluk.”

Volgend nieuws Plaatbewerking in vakblad metaalnieuws

Bekijk artikel