Van der Sluis Nieuws

Werk

Plezier

Collega's

Projecten

Actualiteiten

& meer

Opening Techniek OpleidingsPunt (TOP) Genemuiden

3 november 2022

Burgemeester Eddy Bilder en algemeen directeur René van der Sluis staken zaterdag 29 oktober jl. letterlijk hun handen in het vuur om TOP te openen.

TOP is een samenwerking tussen Van der Sluis Technische Bedrijven en IW Noord, Oost & Flevoland. Samen bieden we praktijkopleidingen aan in de installatie- en elektrotechniek. TOP richt zich op leerlingmonteurs die aan een ROC een opleiding volgen in de installatie- of elektrotechniek. Ook herintreders of zij-instromers met interesse in de installatie- of elektrotechniek kunnen bij TOP terecht.

De eerste lichting leerlingmonteurs is afgelopen september gestart met de opleiding in het moderne en energieneutrale pand van TOP. Daar hebben ze een 4-weekse introductie gevolgd waarin de basisvaardigheden werden geleerd. De leerlingen gaan nu één dag in de week naar een ROC voor het theoretische gedeelte van de opleiding en werken 4 dagen in de praktijk bij één van onze leerbedrijven. Eén keer in de vier weken hebben de nieuwe monteurs nog een praktijkdag bij TOP. Op deze manier blijven we de leerlingen kennis meegeven. Na twee jaar kunnen ze hun diploma behalen en als vakman (of vakvrouw) aan het werk gaan.

Wil je meer weten over top? Bezoek dan www.techniekopleidingspunt.nl.

Volgend nieuws Het Huis van Sarah bij Van der Sluis

Bekijk artikel