Jubileumreceptie | Drie medewerkers 25 jaar in dienst

Donderdag 03 oktober 2019

Zaterdag 28 september 2019 was het zover, de jubileumreceptie voor drie jubilarissen binnen ons bedrijf. Onze medewerkers Stephan van Dokkum, Eduard Mooiweer en Klaas Lindeboom waren in het afgelopen jaar, 25 jaar bij ons werkzaam. Een mijlpaal dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is en waar we dan ook extra trots op mogen zijn. We waarderen het dat ze zich al 25 jaar inzetten voor Van der Sluis. Daarom willen we de jubileums niet ongemerkt voorbij laten gaan. Afgelopen zaterdag werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Receptie
De jubilarissen werden afgelopen zaterdag, samen met hun naaste familieleden, om half vier ’s middags verwacht bij Gemeenschapscentrum de Driester in Genemuiden. Daar werden ze welkom geheten door directeur René van der Sluis en werden ze alle drie persoonlijk toegesproken en bedankt voor de afgelopen jaren. Uiteraard hopen we dat er nog vele jaren mogen volgen. 
Vanaf 16.00 uur startte officieel de receptie voor collega’s, familie, vrienden en buren. De jubilarissen ontvingen de welverdiende felicitaties en diverse geschenken waaronder een mooie staander met daarin het cijfer 25 en het Van der Sluis beeldmerk verwerkt. Tijdens de receptie genoten de gasten van heerlijke broodjes beenham van Keurslagerij De Weg of bijvoorbeeld van een lekkere haring met uitjes van Vishandel Bottenberg. Ondertussen zorgde de bediening ervoor dat iedereen voldoende te drinken had. Mede dankzij deze partijen was het weer goed voor elkaar.  

We kijken terug op een gezellige middag! Hieronder nog enkele foto’s.