Geslaagde familiedag en heropening

Dinsdag 14 januari 2020

Zaterdag 11 januari 2020, vond onze familiedag plaats. Na vele voorbereidingen was het dan eindelijk zover. Medewerkers en hun familie, vrienden, goede kennissen waren deze dag van harte welkom bij al onze vijf vestigingen voor een kijkje achter de schermen. Daarnaast werd 's middags rond 15.00 uur ook het vernieuwde pand op Kamperzeedijk 107 officieel heropend. 

Activiteiten 
Iedere vestiging was voorzien van een looproute, zodat je het gehele pand kon bekijken. Naast het kijkje achter de schermen waren er ook diverse kinderactiviteiten geregeld en kon je genieten van een hapje en drankje. Op de locatie van Van der Sluis Agri was er een hoefsmid aanwezig en op locatie Kamperzeedijk 107 de Otib Technobiel (een mobiele experimentruimte op het gebied van techniek).

Opening vestiging Kamperzeedijk 107  
Onze vestiging op Kamperzeedijk 107 heeft in de afgelopen periode een grote verbouwing ondergaan. Een complete metamorfose van binnen en buiten. We zijn uiteraard ook erg blij met het eindresultaat. 
Afgelopen zaterdag was dan ook het moment om het pand opnieuw te openen in het bijzijn van alle bezoekers. Rond 15.00 uur vond het officiële openingsmoment plaatst. René van der Sluis (algemeen directeur) hield het openingswoord, daarna werd samen met zijn gezin het startsein gegeven voor de openingsfilm (zie hieronder) en uiteindelijk geproost op de opening. 

Succesvolle dag
Wij kijken terug op een zeer succesvolle dag. De opkomst was overweldigend zo'n ruim 2000 mensen hebben onze familiedag bezocht. De sfeer was fantastisch en alles verliep naar wens. Het was een prachtige dag voor jong en oud.