Consument

Techniek is onze drijfveer, maar daarbij verliezen we de eindgebruiker nooit uit het oog. De gebruiker staat altijd centraal en daarbij gaan we er vanuit dat iedereen comfort op zijn of haar eigen manier ervaart. Daarom worden per project in overleg met de opdrachtgever keuzepakketten samengesteld, die de basis vormen voor het totale keuzetraject van de kopers. In het Versan Adviescentrum kunnen zij de standaard producten en de alternatieven bekijken. Want alleen door alles van dichtbij te zien, kan de koper een woonomgeving samenstellen waarin hij of zij zich volledig thuis voelt. Die keuzes beperken zich allang niet meer tot alleen sanitair. Ook verwarmingstechnieken en elektratechnieken spelen een steeds belangrijker rol. En met de introductie van geavanceerde domotica-oplossingen kunnen we gerust spreken van een nieuw tijdperk als het gaat om installatie-infrastructuur.

Meer Consument



Versan Adviescentrum

Het comfort van een woning is voor bewoners/eindgebruikers steeds belangrijker. Van der Sluis Technische Bedrijven weet dat als geen ander. Hoe subjectief dat ook is, want iedereen ervaart comfort op zijn of haar eigen manier. Daarom stelt Van der Sluis Technische Bedrijven de eindgebruiker altijd centraal bij afwegingen die moeten leiden tot een optimale comfortbeleving. Zo wordt er per project, in overleg met de opdrachtgever, een keuzepakket samengesteld dat de basis vormt voor het totale keuzetraject van de eindgebruiker.
In het Versan Adviescentrum kan de eindgebruiker op basis van eigen smaak en voorkeur de ideale woonomgeving samenstellen. Niet alleen sanitair, maar ook verwarming, klimaatbeheersing en electra zijn te vinden in het Versan Adviescentrum in Genemuiden.

Bezoekers van het Versan Adviescentrum vinden hier een breed aanbod aan:

* Sanitair (badkamermeubelen, doucheafscheidingen, douchecabines, douchebakken, douchegarnituren, baden/jacuzzi’s, bidets/toiletpotten, wastafels, kranen en accessoires)

* Verwarming (radiatoren, vloerverwarming, cv-installaties, HR-ketels, thermostaten, warmtepompen, balansventilatie en airconditioning)
* Electra (domotica, verlichting, intercom, brandmelding en beveiliging)

Om een beeldimpressie te krijgen, kijk dan op onderstaande foto's of op: https://www.youtube.com/watch?v=rZ0jS2yyR4Q

Openingstijden Versan Adviescentrum:
Maandag                           : 08.00 uur - 20.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag           : 08.00 uur - 16.30 uur
Zaterdag                           : 09.00 uur - 17.00 uur
BEZOEK UITSLUITEND OP AFSPRAAK