Service & Onderhoud

Met het in gebruik nemen van een nieuwe installatie zit ons werk er nog niet op. Om uw E- of W-installatie optimaal te laten presteren, verzorgen wij graag het beheer en het onderhoud ervan. Hiervoor maken wij gebruik van een gebouwbeheersysteem om uw installaties efficiënt en zuinig te laten werken en een comfortabele leef- of werkomgeving te garanderen. Het onderhoud is in goede handen bij onze deskundige monteurs die ter plekke zorgen voor een betrouwbaar systeem met een langere levensduur. Van der Sluis Technische Bedrijven doet dat niet alleen voor de zelf aangelegde installaties, maar voor elke installatie. Jaarlijks of op verzoek. Planmatig of individueel. Tot aan het einde van de levensduur van uw installatie.

Gasgestookte apparatuur

Gasgestookte apparatuur zoals uw CV ketel of warmwatertoestel dient regelmatig gecontroleerd te worden op een goede werking en veiligheid. Goed onderhoud voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur.Slijtage zal een hoger energieverbruik tot gevolg hebben. Dat is niet goed voor het milieu, uw portemonnee en uw veiligheid. Goed onderhoud is dus van groot belang!

Uw Service- & Onderhoudsabonnement bij Van der Sluis Beheer & Onderhoud BV:

Bij Van der Sluis Beheer & Onderhoud BV heeft u de keuze uit 3 verschillende abonnementen, met uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven! Bij elk abonnement bent u altijd verzekerd van deskundig onderhoud aan uw toestel (elke 24 maanden) en is onze storingsdienst, 24/7/365 bereikbaar, en in geval van storing gemiddeld binnen 2 uur ter plaatse.Service- & Onderhoudsabonnementen
bij Van der Sluis Beheer & Onderhoud BV *Onderhouds abonnementService abonnementALL IN abonnementPrijs per maand inclusief BTW
(cyclus onderhoud 1 keer per 24 maanden)€7,41€ 8,48€12,9224 uurs service
7 dagen per week 365 dagen per jaar

onderhoud 

arbeidsloon

voorrijkosten


    storingen


    materiaal
  Voor meer informatie neem contact met ons op.

Contact opnemen

*) Allin abonnement alleen voor toestellen tot en met 5 jaar oud

*) Overige voorwaarden abonnement kunt u opvragen : service@vd-sluis.nl

*) Abonnementsprijzen prijspeil 2017

Meer Service & OnderhoudStoring

Storing? Dat kan helaas wel eens gebeuren, maar de servicedienst van Van der Sluis Beheer & Onderhoud lost het graag snel voor u op. Of het nu in het weekend is of midden in de nacht, de monteurs staan 24/7 stand-by om snel aan de slag te kunnen gaan. Al voordat zij ter plaatse zijn, zijn ze door het hoofdkantoor in Genemuiden volledig op de hoogte gebracht van de gegevens van de installatie en de aard van de storing. Zij zijn dus niet alleen snel ter plaatse, maar kunnen ook direct aan het werk om de storing te verhelpen, al is dit overigens wel afhankelijk van de aard van de storing.

Op werkdagen:
08.00 uur – 17.30 uur    038 -344 65 55
17.30 uur – 08.00 uur   038 – 344 65 55

Weekend / feestdagen:
038 – 344 65 55

Neem contact op met de afdeling Service, Onderhoud & Nazorg van Van der Sluis Technische Bedrijven via WhatsApp.

Via WhatsApp kunt u vragen stellen over onderhoud, storing, service aanvragen of overige informatie met betrekking tot de afdeling Service, Onderhoud & Nazorg.

   06 – 11771771

Het nummer waarop wij via WhatsApp tussen 8.00 en 16.30 uur te bereiken zijn, is 06 – 11771771. Op dit nummer zijn wij telefonisch niet bereikbaar.Onderhoud

De servicedienst van Van der Sluis Beheer & Onderhoud voorziet in onderhoud en inspectie van huishoudelijke installaties en stookinstallaties. Ook voor installaties met een vermogen groter dan 130 kiloWatt kunt u bij ons terecht voor onderhoud en inspectie.

selectie van onze lopende onderhoudsprojecten:


  • Stienstra Beleggingen: onderhoud centrale verwarming 2.587 woningen

  • Vesteda Property Management: onderhoud centrale verwarming 8.672 woningen

  • Uwoon Harderwijk: onderhoud centrale verwarming en ventilatie 8.700 woningen

  • Uwoon Harderwijk: onderhoud 18 ketelhuizen

  • DeltaWonen Zwolle: technisch onderhoud, loodgieterswerk 14.400 woningen

 Beheer op afstand

Voor de toekomst in nieuwbouw, maar ook in bestaande woningbouw en beheer en onderhoud, zien wij grote kansen om optimaal en gericht onderhoud uit te voeren door het continue meten / monitoren van de prestaties van de toegepaste installaties in de woningbouw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over beheer op afstand voor woningen, neem dan contact op met ons.

Vandaag begint de Toekomst