Realisatie

“Doe het werk goed, binnen de gestelde levertijd en gebruik goed materiaal.” Met deze filosofie startte L.M. van der Sluis in 1934 zijn bedrijf en met diezelfde filosofie gaan we vandaag de dag nog altijd te werk. Door te werken met goede materialen en geschoolde medewerkers weten we elk project tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een enkele woning of een Vinex-wijk van honderden woningen.
De kracht van de keten:
Van der Sluis Technische Bedrijven staat voor meer dan alleen de installatietechniek. De kracht van de keten is onze toegevoegde waarde, met onder andere advisering en ondersteuing door onze jarenlange ervaring. Prefabproductie en tijdige levering met als voordeel minder handelingen op de bouwplaats.
Levering van hoogwaardige installaties en materiaal waarbij een centrale inkoop zorgt voor een scherpe prijs. Het eigen Versan Adviescentrum garandeert, met een sanitaircollectie van gerenommeerde merken en de laatste stand van zaken met betrekking tot bijvoorbeeld energiebesparing en technieken, een grote keuzevrijheid en een hoge klanttevredenheid. Keuzes die door de eindgebruikers zijn gemaakt, worden één op één geïntegreerd in het schrijven van een bestek en het maken van een tekening van een project. Voor vakkundige onderhoud en professionele 24-uursservice kunt u vertrouwen op de onderhouds- en service afdeling. 

Van der Sluis Technische Bedrijven biedt een totaalpakket waarbij we zorg dragen voor de installatie, montage, inbedrijfstelling en onderhoud van de installaties. Hierbij wordt volgens de VCA-veiligheidsvoorschriften gewerkt aan installaties die voldoen aan de wettelijke eisen en normen.