E - Installaties

Advies – ontwerp - installatie - onderhoud. Voor alle fasen in het bestaan van een e-installatie in woningbouw en utiliteitsbouw is Van der Sluis volledig uitgerust. En dat gaat tegenwoordig veel verder dan leidingen, een meterkast, schakelaars en verlichting in huis of kantoor. Door nieuwe apparatuur en installaties zijn de mogelijkheden op dit moment nagenoeg onuitputtelijk. Van der Sluis loopt bij deze ontwikkelingen voorop.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de gebruiker. Bij het ontwerp en de installatie van eenvoudige tot zeer ingewikkelde systemen wordt al in de ontwerpfase rekening gehouden met toekomstige ontwikkelingen.

De installaties die wij verzorgen en onderhouden, zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in het gebruik. Dit alles met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat de gebruikers kunnen rekenen op een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Nu, én in de toekomst.

Meer E - InstallatiesBeveiliging

E-installaties kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het gevoel van veiligheid in woning of bedrijf. Bijvoorbeeld in de vorm van inbraakbeveiliging, -preventie of -detectie. Camera-installaties en alarmsystemen spelen hierbij een belangrijke rol. Ongewenste bezoekers worden buiten de deur gehouden met toegangscontrolesystemen. Hierbij valt te denken aan video-intercominstallaties, een deurtelefoon of een deurbel met camera. En voor dit alles hoeft u zelf niet eens in de buurt te zijn. Met handige, eigentijdse technieken als domotica houdt u uw huis of bedrijf ook op afstand in de gaten.


Brandmelding & Ontruiming

Brand! Een situatie die in bedrijven tot paniek kan leiden, maar brand- en ontruimingsinstallaties kunnen leidinggevenden en medewerkers helpen om de noodsituatie onder controle te krijgen. Brandmeldsystemen en sprinklerinstallaties kunnen erger voorkomen. Ontruimingssystemen kunnen eraan bijdragen dat iedereen het pand veilig kan verlaten.

Van der Sluis Renovatie heeft de kennis in huis om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten. Dit alles volgens de laatste wetgeving en de richtlijnen van de overheid.Verlichting

Wat wil de klant? Met deze vraag in gedachten geven de medewerkers van Van der Sluis Technische Bedrijven hun adviezen, gaan ze aan de slag met de lichtsterkteberekeningen en maken ze een verlichtingsplan. Een woning vraagt immers om een prettige sfeer terwijl een school of kantoor meer behoefte zal hebben aan functionele verlichting. Voor elk project zoeken wij daarom een passende oplossing. Daarbij blijven wij voortdurend op de hoogte van de mogelijkheden die de nieuwste ontwikkelingen ons bieden en zetten die in waar dat gewenst is. Energiezuinige en kostenbesparende LED-verlichting? Het gemak van een domotica-systeem? De mogelijkheden voor een perfecte verlichting zijn bijkans eindeloos, maar met onze ervaring in het ontwerpen en realiseren van lichtplannen realiseren wij precies de lichtinstallatie die nodig is.
Totaaloplossing

Bij Van der Sluis kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties. Een totaalinstallateur dus, wat betekent dat wij kostenefficiënt kunnen werken aan uw licht- en krachtinstallaties. Van gebouwbekabeling tot domotica en van lichtinstallaties tot intelligente gebouwen. Wij hebben voor alles een (totaal)oplossing in eigen huis.

Gerelateerde projecten

Kanaleneiland, Utrecht

Nieuwbouw van blok A van het project Kanaleneiland in Utrecht. Blok A, met de naam Amundsen, bestaat uit een parkeerkelder met 115 gevarieerde appartementen en een kinderdagverblijf. De 115 koopappartementen zijn verdeeld over twee torens van vier en elf woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van 47 tot 120  vierkante meter.

Meer lezen

De Slaag, Maurik

Nieuwbouw van 75 woningen voor starters, gezinnen en senioren en 30 appartementen voor starters en senioren. Het project is uitgewerkt in BIM en dankzij de Lean- planning kan snel gewerkt worden.

Meer lezen

Stinzenhof, Twello

In opdracht van Aannemingsbedrijf Draisma B.V. zijn in Twello 26 luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over drie geschakelde gebouwen die bestaan uit twee of drie woonlagen. Hierdoor heeft het gebouw aan alle kanten een ander aangezicht. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de sfeervolle binnentuin en de grote gemeenschappelijke woonkamer.

Meer lezen

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en casco horecapaviljoen gerealiseerd evenals een stallingsgarage onder het appartementengebouw.

Meer lezen

Sluftervallei, De Cocksdorp

Nieuwbouw van 65 recreatiewoningen, variërend van 4- tot 24- persoonswoningen op het park Landal Sluftervallei op Texel. Het terrein is in november 2012 bouwrijp opgeleverd door Landal GreenParks waarna gestart is met de aanleg van de ondergrondse infrastructuur en bouwwegen.

Meer lezen

Golf- en villaresort Harderwold, Harderwijk

Golf- en Villaresort Harderwold ligt op een unieke locatie in Flevoland. Een bijzonder project op slechts enkele minuten varen van het Veluwemeer. De realisatie van dit project verloopt in fasen. Fase 1, met uitsluitend direct aan het water gelegen kavels, is 4 jaar geleden gestart. Hiervan is ruim 70 procent verkocht en bebouwd. Het gaat om bouwkavels, casco villa’s of villa’s naar eigen ontwerp. Voor de fasen 2 en 3 is de bekende architect Jan des Bouvrie aangetrokken.

Meer lezen

Lange Streeken II, Peize

In het plan Lange Streeken II te Peize worden door Van Dijk Bouw 28 energiezuinige 2-onder-1-kap woningen ontwikkeld. Van de 28 woningen worden 18 woningen met een EPC van 0,0 (zeer energiezuinig) uitgevoerd en 10 met een EPC van 0,6 (energiezuinig). De woningen worden onder architectuur ontworpen en bestaan uit een bouwlaag met kap of twee bouwlagen met een kap. Begin 2013 is gestart met de eerste woningen in dit project.

Meer lezen

"Urban Studio's" Amsterdam

Op een unieke binnenstedelijke locatie tussen de Prins Hendrikkade, het Waterlooplein en het Centraal Station van Amsterdam wordt het project “The Double” gerealiseerd. In de twee gebouwen die elkaar spiegelen komen in totaal 45 appartementen waarvan 22 woningen bestaan uit 1 villa, 4 penthouses en 17 Urban Studio’s

Meer lezen

Renovatie 154 appartementen Amsterdam

Bij de renovatie van de 154 appartementen aan de Boelelaan in Amsterdam-Zuid verzorgt Van der Sluis Technische Bedrijven alle installatietechnische werkzaamheden. Door de collectieve CV-ketels te vervangen door individuele CV-ketels wordt het energielabel verbeterd. De appartementen worden voorzien van luxe keukens met inbouwapparatuur en sanitair met wandclosetten, douchewanden en thermostatische kranen. Ook worden in de badkamers decorradiatoren geplaatst.\r\nAlle woningen krijgen nieuwe elektrabedradingen en nieuw schakelmateriaal, alsmede nieuwe groepenkasten en PTT/CAI-aansluitingen. Tevens krijgen bewoners een videofoon. De inbouwapparatuur, zoals de droger en de oven, worden voorzien van aparte groepen. Ook vervangen wij alle oude gietijzeren rioleringen door nieuwe rioleringen en krijgt iedere woning een individueel geregeld ventilatiesysteem. Om de woningen verder te verfraaien, worden alle leidingen van de centrale verwarming, alsook de gas- en waterleidingen, netjes weggewerkt in de vloer en wanden.

Meer lezen

180 appartementen groot onderhoud Culemborg

Wij hebben in Culemborg onze bijdrage geleverd aan de renovatie van 180 appartementen. Zo hebben wij in alle badkamers, toiletten en keukens nieuwe elektra aangebracht, alsmede nieuwe voorzieningen voor koud en warm water.Ook hebben wij ketels vervangen die ouder waren dan 15 jaar.Om de luchtkwaliteit te verbeteren zijn dakventilatoren geplaatst en wordt er een co2-meting gedaan, waarbij indien nodig, de lucht wordt ververst. Ieder appartement is voorzien van een videofoon-installatie en hebben alle bewoners bij hun voordeur LED-verlichting gekregen. Voor aanvang van dit project is door alle partijen een lean-planning opgesteld.

Meer lezen

19 nultredenwoningen

In opdracht van Schutte Bouw hebben wij de complete installaties geïnstalleerd van 19 nultredenwoningen, die geschikt zijn voor senioren. Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig zoals keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Dit project is in twee fasen, van elk 13 weken gerealiseerd.

Meer lezen

Ijdock, Amsterdam

IJDock Amsterdam is een compleet nieuw wooneiland met 56 luxueuze \r\nappartementen, die alles bieden wat je van exclusief wonen mag \r\nverwachten: fenomenale uitzichten over het water, royale woonruimten en \r\nde meest veelzijdige leefindelingen. Harmonieus verenigd met kwalitatief\r\n hoogwaardige materialen.

Meer lezen

De Karavaan Maarssenbroek

Wij hebben de installaties verzorgt van  61 sociale huurappartementen en 9 grondgebonden koopwoningen op het terrein van de voormalige basisschool De Karavaan in de bestaande wijk Kamelenspoor in Maarssenbroek. De sociale huurappartementen worden na oplevering verhuurd door Portaal.De negen koopwoningen zijn energiezuinig (vergelijkbaar met energielabel A++). De woningen liggen aan het water en hebben een afmeting van 5,40 x 10,20 meter. Lekker veel ruimte dus op alle verdiepingen. Bovendien geven de betonnen plantenbakken aan de voorzijde de woningen een sfeervolle uitstraling. En ieder koper kan met diverse optiemogelijkheden zijn woning helemaal eigen maken.

Meer lezen

Tulpenburg Amstelveen

Wij hebben de installaties verzorgt van 47 ruime en luxe eengezinswoningen Tulpenburg in Amstelveen. Het project bestaat uit verschillende woningtypen. Alle 47 herenhuizen zijn royaal uitgerust met vijf slaapkamers, een complete keuken, vloerverwarming en luxe sanitair.Tot medio 2013 was op de locatie Tulpenburg het Amstelveen College gevestigd.Duurzaamheidsaspecten\r\nEPC O,6Schil Rc 5,0, slimme ketel en mv box, eindwoningen douchewtw

Meer lezen

De Factorij Almere

Wij hebben de installaties verzorgt van De Factorij in Almere Buiten, een complex met 37 appartementen voor senioren op locatie 3KNS Indische Buurt. Het gebied grenst aan de spoorlijn Almere Buiten - Lelystad, de Buitenring, Stadspark de Evenaar en de Soerabajastraat.De 37 appartementen zijn bestemd voor senioren (55+-ers): 27 appartementen met een oppervlak van minimaal 70 m² gbo en 10 appartementen met een oppervlak van minimaal 80 m² gbo.De D&B-opdracht omvat een complex met 37 huurappartementen in het sociale segment, inclusief algemene en ondersteunende ruimten, alsmede nutsvoorzieningen, voorzieningen voor goed beheer, parkeervoorzieningen en de inrichting van buitenruimten en dergelijke. Vanwege het segment waarin de huurappartementen zijn gerealiseerd, is de kwaliteit van de woningen duurzaam maar sober en doelmatig.Voor het project heeft Trebbe een meerjarenonderhoudsplan (mjop) voor 20 jaar opgesteld.De 37 nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens het Design & Build-principe. Trebbe is daarbij verantwoordelijk voor de esthetica, het ontwerp van de constructie en voor de uitvoering. Als eindverantwoordelijke stuurt Trebbe alle betrokken partijen aan, zoals architecten en constructeurs. Bij Design & Build is één enkele partij verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van een project. De ontwikkelaar heeft één aanspreekpunt en sluit één contract af met een uitvoerende partij (bouworganisatie). Door het afstemmen van het ontwerp op de uitvoering is de uitvoerende partij in staat fouten te minimaliseren en de bouwkosten laag te houden.\r\n \r\nDuurzaamheidsaspecten\r\nEen EPC-waarde van 0,6 door toepassing van het adagium: optimalisatie van de bouwkundige schil en beperking van ingewikkelde installaties. Het gebouw krijgt daarom een goed geïsoleerde bouwkundige schil en begrijpbare en degelijke installatietechnische voorzieningen.\r\n 

Meer lezen

Heuvelpark II Dronten

Wij hebben de installaties verzorgt van 15 koopappartementen Het Heuvelpark III in Dronten. Het woongebouw is de derde ontwikkeling aan De Dukdalf. Over Het Heuvelpark IIIHet kleinschalige gebouw bestaat uit drie lagen van vier appartementen. Op de bovenste verdieping komen twee appartementen en een penthouse. De appartementen zijn luxe afgewerkt met onder meer een inbouwkeuken en sanitair. Verder hebben de woningen vloerverwarming, zwevende dekvloeren, een intercom videofooninstallatie en een parkeerplaats in het souterrain. Hier kan direct de lift naar het appartement genomen worden.

Meer lezen

MorschHove Leiden

Wij hebben de installties verzorgt van 10 woningen in Leiden

Meer lezen

Diverse projecten in Lent

In opdracht van bijvoorbeeld Trebbe B.V. hebben de Van der Sluis Technisch Bedrijven de laatste jaren alle installaties gerealiseerd van diverse projecten. Onder andere: Nieuw-Lent II, Homerun Lent XL en L'ENTrée Lent.

Meer lezen

Renovatie 180 appartementen Culemborg

Wij hebben in Culemborg onze bijdrage geleverd aan de renovatie van 180 appartementen. Zo hebben wij in alle badkamers, toiletten en keukens nieuwe elektra aangebracht, alsmede nieuwe voorzieningen voor koud en warm water.Ook hebben wij ketels vervangen die ouder waren dan 15 jaar.Om de luchtkwaliteit te verbeteren zijn dakventilatoren geplaatst en wordt er een co2-meting gedaan, waarbij indien nodig, de lucht wordt ververst. Ieder appartement is voorzien van een videofoon-installatie en hebben alle bewoners bij hun voordeur LED-verlichting gekregen. Vooraanvang van dit project is door alle partijen een lean-planning opgesteld.

Meer lezen

Rokin Amsterdam

De Van der Sluis Technische Bedrijven heeft de opdracht voor de nieuwbouw van twee winkels op het Rokin te Amsterdam. De casco werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties behoren tot de opdracht

Meer lezen

Kraanbolwerk te Zwolle

Recent zijn wij gestart op het project Kraanbolwerk in Zwolle.Dit nieuwbouwproject aan de rand van de binnenstad, bestaat in totaal uit 100 appartementen en 50 stadwoningen met een parkeergarage. Het nieuwbouwproject zal in drie fasen worden ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit de deelprojecten “De Stelling” en “De Kraan”. Voor “De Stelling” (28 luxe appartementen in zes woonlagen) verzorgt Van der Sluis Technische Bedrijven alle technische installaties: het loodgieterswerk, de mechanische ventilatie, de (vloer)verwarming en alle elektrotechnische installaties

Meer lezen

Prinsenpoort Zwolle

Wij realiseren alle technische installaties van de nieuwbouwwoningen van het project "Prinsenpoort in Zwolle.

Meer lezen

De Witte Raaf, Noordwijk

Wij realiseren alle technische installaties voor de nieuwbouw van 31 recreatiewoningen in Noordwijk.

Meer lezen

7 woningen Den Ham

In Den Ham, is Van der Sluis Technische Bedrijven betrokken bij de renovatie van 7 woningen.Deze woningen worden aangepast volgens de uitgangspunten van passief bouwen (nieuwe geïsoleerde gevels en daken, PV-panelen, WarmteTerugWin-systeem, HR combiketels).

Meer lezen

Parkeergarage Katwolderplein te Zwolle

De Van der Sluis Technische Bedrijven zijn betrokken bij de realisatie van het Katwolderplein in Zwolle.Voor de te bouwen parkeergarage leveren wij de complete W&E installatie.De parkeergarage bestaat uit zes bouwlagen (waarvan één ondergronds). Deze parkeergarage zal straks plaats bieden voor circa 730 a 740 auto’s.

Meer lezen

Uitbreiding van International School of Amsterdam

De Van der Sluis Technische Bedrijven heeft voor de nieuwbouw uitbreiding van International School of Amsterdam te Amstelveen de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties gerealiseerd.De warmteopwekking voor de uitbreiding van de school wordt verkregen door middel van een warmtepomp met een WKO systeem. Het voordeel van het WKO systeem is dat er in de zomer gebruik gemaakt kan worden van passieve koeling.Het hele gebouw is voor zien van een laag temperatuur vloerverwarming waar ook passief mee gekoeld wordt.Alle lokalen en ruimtes worden geventileerd met 2 collectieve luchtbehandelingsinstallaties die zijn voorzien van warmte terugwinning door middel van een warmtewiel. Tevens zijn er WKO batterijen in de luchtbehandeling op genomen om de bodem balans op orde te houden. De hele installatie is op afstand via het GBS-systeem (Priva) te volgen. Door de toepassing van dit GBS-systeem kunnen wij de installatie naar de wens van de gebruiker aanpassen. Daarnaast zijn afwijkingen makkelijker te constateren en storingen makkelijker worden verholpen.

Meer lezen

Nieuwbouw Brede School Baarn Noord

De Van der Sluis Technische Bedrijven realiseert voor de nieuwbouw van de "Brede School Baarn Noord", alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het nieuwe gebouw huisvest een school en een kinderdagverblijf. De warmteopwekking voor het totale gebouw wordt verkregen door middel van een gasgestookte ketels. Alle lokalen en ruimtes worden geventileerd met een collectieve luchtbehandelingsinstallatie, die voorzien is van warmteterugwinning door middel van een warmtewiel. De hele installatie is op afstand via het GBS-systeem te monitoren. Door de toepassing van dit GBS-systeem kunnen wij de installatie naar wens van de gebruiker aanpassen. Daarnaast zijn afwijkingen makkelijker te constateren en kunnen storingen makkelijker worden verholpen.

Meer lezen

Winkelcentrum Hanzewijk te Kampen

Voor het project Winkelcentrum Hanzewijk te Kampen fabriceert en monteert Metaalsluis de staalconstructies, hekwerken en trappen. De installatiebedrijven die onder Van der Sluis Technische Bedrijven vallen, verzorgen hier alle technische installaties.Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Dat is Van der Sluis Technische Bedrijven. De ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. De terreinen waarop het bedrijf actief is, zijn zeer uiteenlopend, maar Van der Sluis Technische Bedrijven biedt dan ook een brede bundeling van techniek. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen onder andere de bedrijfsonderdelen Installatietechniek (Loodsluis, Verwarmingssluis, Electrasluis en Versan) en Metaalconstructies (Metaalsluis).

Meer lezen

Vitaal Centrum Duiven

Wij zijn betrokken geweest bij de realisatie van de 2e fase van het Vitaal Centrum in Duiven. De 2e fase (van in totaal drie fases), betreft een complex met in totaal drie bouwlagen en een totale oppervlakte van circa 6.400 m2. Het gebouw heeft een multifunctionele invulling: op de begane grond is er ruimte voor winkels en horeca, de eerste en tweede verdieping vormen samen een multifunctionele accommodatie en daarmee het kloppend hart van het centrum van Duiven. Zo is er ruimte voor het Cultureel Centrum Onderling Genoegen (CCOG), de bibliotheek, een audiotorium, een doelgroepenzwembad voor het geven van zwemles en een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang.  

Meer lezen

109 appartementen "Typhoon" te Groningen

In Groningen zijn wij betrokken geweest bij de realisatie van het project 109 appartementen “Typhoon” in de Grunobuurt.Typhoon is het tot nu toe grootste woongebouw in de Grunobuurt en bestaat uit  109 appartementen  en ongeveer 156 parkeerplaatsen. Binnen het bouwblok  bevindt zich een binnentuin.In het complex bevinden zich 11 maisonnettewoningen , 2 penthouses en 96 appartementen.In opdracht van Plegt-Vos hebben wij de elektrotechnische installatie, de mechanische ventilatie, de (vloer)verwarming , het riool, het sanitair en de zonnecollectoren als onderdeel van de collectieve warmteopwekking verzorgd.   

Meer lezen

Koningsdaal Nijmegen

Nijmegen bouwt flink. Zo realiseert Trebbe voor het project Koningsdaal, 45 woningen in opdracht van Bouwfonds Ontwikkeling. Het Rotterdamse architectenbureau Molenaar & Co tekende voor het ontwerp en bedacht op de hoek torenwoningen, evenals de andere appartementen verdeeld over vier lagen. Koningsdaal bestaat uit vier fases, de woningen die nu in aanbouw zijn, vormen de eerste twee. In de derde en vierde worden vijftig woningen gerealiseerd. Zeer nabij, aan de andere kant van het voormalige pand van de krant De Gelderlander, bouwt Van der Vorm vijftig appartementen in het zogeheten Handelskade-project. Deze bieden straks uitzicht op Waalburg en Waalhaven.Wij verzorgen daar alle technische installaties

Meer lezen

16 seniorenwoningen Zwolle

In Zwolle heeft Van der Sluis Technische Bedrijven, in opdracht van Hodes voor woningstichting DeltaWonen, 16 energiezuinige patiowoningen voor senioren gerealiseerd.Uniek ConceptDe prefab betonnen vloeren met daarop een verhoogde betonnen dekplaat, dragende stalen kolommen, prefab daken en niet-dragende buiten- en binnenwanden worden snel en eenvoudig geassembleerd. De installaties zijn niet (zoals in de traditionele bouw gebruikelijk is) in de betonvloer weggestort of in de kruipruimte gemonteerd, maar liggen op de prefab vloerelementen onder de verhoogde betonnen dekplaat en in de buiten- en binnenwanden. Alle installatiewerk wordt dus in de assemblagehal al compleet aangebracht en dienen op de bouwplaats alleen nog maar gekoppeld te worden. De badkamers en toiletten zijn al voorzien van wand- en vloertegelwerk waarop het benodigde sanitair al in de assemblagehal kan worden afgemonteerd.

Meer lezen

364 Studentenwoningen Zeeburgereiland, Amsterdam

Voor het project ‘Zeeburgereiland’ verzorgen de installatiebedrijven die onder Van der Sluis Technische Bedrijven vallen, alle technische installaties.Een ‘smiley’ markeert vanaf half 2016 de stadsentree van Amsterdam vanaf de ringweg A10 op het Zeeburgereiland. Die bijnaam heeft het gebouw te danken aan zijn gekromde hoofdvorm en opvallende gevelritmiek. Het langgerekte blok herbergt straks 364 studentenwoningen, die door DUWO worden verhuurd.

Meer lezen

De Pauw Drachten

Op 6 juli 2015 heeft Schutte bouw & ontwikkeling de eerste paal geslagen t.b.v. de realisatie fase 2 De Pauw Drachten. Een strakke, gestroomlijnde planning zorgt ervoor dat Schutte in slechts 100 dagen 40 woningen realiseert. In fase 2 van De Pauw worden 5 bijzonder energiezuinige woningen gerealiseerd. Bij bewust gebruik is het mogelijk dat de bewoners geen energierekening meer ontvangen. Ook de koopwoningen, welke gerealiseerd worden in de derde fase, hebben deze mogelijkheid. Optioneel kunnen de koopwoningen net als de nul-op-de-meter huurwoningen worden voorzien van onder andere extra isolatie, triple glas, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Bijzonder aan de realisatie van de tweede fase van De Pauw is de korte doorlooptijd. De 40 woningen worden in een dubbele bouwstroom gerealiseerd. De doelstelling is om alle 40 woningen in slechts 100 dagen te realiseren. Mede door de toepassing van een lean-planning, is een korte doorlooptijd gerealiseerd. Door te werken met vaste co-makers was er sprake van een efficiënte voorbereiding en gestroomlijnd uitvoeringsproces. Ook het gebruik van prefab-onderdelen zoals een prefab beton casco en prefab kap draagt bij aan de korte doorlooptijd. Zo is de uitvoering met maar liefst 50% in te korten ten opzichte van een traditioneel bouwsysteem. Het eerste casco stond al na 18 dagen en de eerste woning is na 60 dagen al gereed.Wij hebben alle technische installaties verzorgd.

Meer lezen

Renovatie 60 woningen Alphen aan den Rijn

Renovatie in Alphen aan den Rijn, waar Van der Sluis Technische Bedrijven zijn bijdrage aan heeft geleverd.Wij zijn ingeschakeld voor de badkamer-,  toilet- en keukenrenovatie. Ook hebben wij de woningen voorzien van nieuwe mechanische ventilatiesystemen en hebben wij het bestaande rookgasafvoer- en luchttoevoersyteem vervangen. Daarnaast hebben wij een aantal woningen voorzien van een nieuwe cv-installatie en hebben wij de laatste vijf woonblokken voorzien van nieuwe dakgoten en nieuwe hemelwaterafvoeren

Meer lezen

Renovatie 152 appartementen Nieuwegein

Wij verzorgen de technische installaties van 152 appartementen die worden gerenoveerd. De galerijen en balkons worden hersteld en in de gebouwschil wordt isolatie toegevoegd. De zes woonblokken krijgen nieuwe standleidingen, toiletten, badkamers, liften en 50% van de keukens worden vervangen. De woningen gaan van energielabel D/E naar B.

Meer lezen

Groot Onderhoud 250 woningen in Amsterdam

Bij het groot onderhoud van 250 woningen in de Jacob Geelbuurt in Amsterdam voert Van der Sluis Technische Bedrijven als totaalinstallateur diverse werkzaamheden uit, waaronder keuken-, badkamer- en toiletrenovatie.Op het gebied van water, riool, elektra en verwarming verzorgen wij alle installatiewerkzaamheden. Iedere woning wordt voorzien van een nieuwe pvc-riolering onder de vloer. Ook leggen we in alle woningen een mechanische ventilatie aan en wordt de bestaande cv-ketel vervangen of een complete cv-installatie aangelegd.Ondanks het feit dat de woningen aan de buitenzijde nagenoeg hetzelfde leken, verschilde de binnenzijde in sommige gevallen toch enigszins. Het is daarom van groot belang dat we maatwerk leveren. Dit maakt ieder project uniek en vergt een goede samenwerking tussen bewoner, opdrachtgever en uiteraard onszelf.

Meer lezen

Groot Onderhoud 53 woningen in Woerden

Voor een renovatieproject van 59 woningen in Woerden hebben we bij de meeste woningen een keuken-, badkamer- en toiletrenovatie uitgevoerd. Daarbij kwamen we in iedere woning net een iets andere situatie tegen. Maar we doen dit vaker en zijn flexibel genoeg om daarop te anticiperen. Daarnaast zijn bij alle woningen de bestaande installatiekasten vervangen en voorzien van een elektrakeuring. Ook is er een CO2-vraaggestuurd mechanische ventilatiesysteem gemonteerd. 

Meer lezen

120 woningen renovatie Amsterdam

Recent is Van der Sluis Renovatie recent gestart met de renovatie van 120 woningen in Amsterdam. In opdracht van Rutges Vernieuwt monteren wij in de woningen een mechanisch ventilatiesysteem, vervangen wij de riolering en wordt bij een aantal woningen de keuken, badkamer en toilet gerenoveerd.

Meer lezen

Renovatie 336 appartementen Zaandam

In maart 2017 is Van der Sluis Renovatie in Zaandam, in opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep, gestart met de renovatie van 336 appartementen

Meer lezen

Nieuwbouw Weezenlanden Zwolle

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, wordt de alom bekende ziekenhuislocatie "Weezenlanden" herontwikkeld. In opdracht van KlokGroep realiseert Van der Sluis Technische Bedrijven alle technische installaties van 9 huurwoningen en 41 huurappartementen 

Meer lezen

renovatie 64 appartementen De Bilt

Van der Sluis Renovatie heeft de installaties gerealiseerd op een renovatieproject in De Bilt. Het gaat om de renovatie van in totaal 64 appartementen. Het doel was om de woningen energiezuiniger te maken, om de overlast van contactgeluid te verminderen en om de technische kwaliteit te verbeteren. Dit project bestaat uit de renovatie van 64 appartementen, waarvan de appartementen aan de H. van Erpweg worden gebracht naar een energielabel A en waarvan de 28 appartementen aan de Mr. S. van Houtenweg worden gebracht naar Nul- Op- de-Meter. De uitwerking van de 28 appartementen is een samenwerking met “De Verduurzamers”, en worden onder andere uitgevoerd met een micro-WKK met brandstofcel. Deze micro-WKK zet aardgas om in elektriciteit en warmte. De opgewekte warmte in een micro-WKK/brandstofcel wordt mede gebruikt voor tapwaterverwarming of verwarming van de woning: de elektriciteit wordt eveneens in huis gebruikt of - als er te weinig afname in huis is - teruggeleverd aan het openbare net.

Meer lezen