Van ontwerp tot montage

Constructies voor weg- en waterbouw

Constructies voor weg- en/of waterbouw moeten aan veel eisen voldoen. Daarom zoek je een bedrijf die de eisen kent en jou succesvol helpt bij het ontwerpen en/of bouwen van deze constructies. Wij denken onder andere mee over veiligheid, wet- en regelgeving, efficiënt projectmanagement en dat allemaal voor een veilige constructie van hoge kwaliteit. 

Producten binnen Constructie

Remmingswerken

Door robuuste constructies te produceren zorgen we voor effectieve, veilige en duurzame remmingswerken die bijdragen aan de bescherming van infrastructuur en schepen.

Loopbruggen

Loopbruggen moeten veilig, stevig en stabiel zijn. En natuurlijk wil het oog ook wat. Wij houden alle belangrijke aspecten in gedachten bij het produceren van loopbruggen.

Steigers

Bij de constructies van steigers zijn verschillende factoren belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan stabiliteit, veiligheid, draagvermogen en toegankelijkheid. Wij houden rekening met deze factoren bij het produceren van steigers.

Drijvers

Bij de productie van drijvers letten we onder andere op materiaalkeuzen, drijfvermogen, stabiliteit, weersbestendigheid, vorm en ontwerp en wettelijke voorschriften.

Pontons

Werken op het water? Dan is een veilige ponton met de juiste hoeveelheid drijfvermogen belangrijk. Wij kijken wat jouw specifieke behoeften zijn en gaan aan de slag voor een bijpassende pontons.

Bolders

Materiaalkeuze, draagvermogen, fundering, corrosiebestendigheid en veiligheid. We houden er allemaal rekening mee bij de productie van jouw bolders.

Bespaar tijd, geld en nazorg

Een totaalaanpak

Geen zorgen meer om tijd, geld of nazorg door onze totaalaanpak. Wij adviseren, ontwerpen, berekenen, fabriceren, leveren én monteren de industriële constructie. Oftewel: je kunt het hele proces aan ons overlaten. 

Direct een offerte ontvangen?

Onze werkvoorbereiders/engineers denken graag met je mee. Vul je gegevens in, upload het ontwerp of omschrijf het project. Binnen enkele werkdagen ontvang je onze offerte.

Liever eerst advies? Bel ons op 038 204 25 04.

Uitgelichte projecten

25 Zorgappartementen Koestraat Zwolle

25 Zorgappartementen Koestraat Zwolle

Bijzonder en uniek, dat was het project aan de Koestraat in Zwolle. In de bruisende binnenstad zijn 3 monumentale panden getransformeerd naar 25 zorgappartementen.
Lees meer
De Startbaan Amstelveen

De Startbaan Amstelveen

Startbaan 8 is een nieuwbouw appartementencomplex met privé parkeerterrein aan de Startbaan in Amstelveen. Het appartementencomplex wordt ontwikkeld door Wessels Zeist en bestaat uit 140 appartementen in het midden- en hogere segment. Voor dit project hebben wij drie belangrijke constructies ontworpen, gemaakt en gemonteerd.
Lees meer

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is ontzettend belangrijk bij constructies voor de weg- en waterbouw. De constructies moeten altijd voldoen aan de wettelijke eisen. Of het nou om een grote of kleine constructie gaat. Daarom is het behalen van verschillende veiligheidscertificaten onze prioriteit. Zo kunnen we veiligheid en kwaliteit blijven garanderen.   

Gecertificeerd voor:

  • NEN 1090-1 EXC-3
  • EN ISO 3834-2
  • VCA
  • Safety culture Ladder