Utiliteit & Woningbouw

Duurzame constructies in utiliteits- en woningbouw

Zoek je een specialist in constructies voor kantoren, scholen, commerciële panden, appartementengebouwen of woningen? Van ondersteuningsconstructies, spanten en dakopbouwen tot balustrades en bordessen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van diverse constructies.

Wil je de mogelijkheden binnen jouw utiliteits- of woningbouwproject bespreken? Wij denken graag met je mee!

Bel ons gerust op 038 204 25 04.

Veelzijdige projecten in constructie
Sterk in staal

Veelzijdige projecten in constructie

Startbaan 8 is een nieuwbouw appartementencomplex met privé parkeerterrein aan de Startbaan in Amstelveen. Het appartementencomplex wordt ontwikkeld door Wessels Zeist en bestaat uit 140 appartementen in het midden- en hogere segment.

Voor welke opdrachten kun je bij ons terecht?

Voor welke opdrachten kun je bij ons terecht?

Naast constructies die functioneel zijn, maken wij ook constructies die er prachtig uitzien. Denk aan naadloos hekwerk, een mooie stalen trap in het trappenhuis of balustrades en luifels die net dat extra's geven aan een appartementengebouw. 

Vragen over constructies in utiliteits- of woningbouw?

Neem contact met ons op via: 038 204 25 04.

Bespaar tijd en kosten met onze totaalaanpak

Bespaar tijd en kosten met onze totaalaanpak

Van advies, ontwerpen, berekenen, fabriceren tot leveren en monteren. Samen met betrokken architecten, ingenieurs en/of aannemers zorgen we ervoor jij trots bent op het eindresultaat. Zo ontwikkelen we niet alleen constructies die mooi zijn om te zien, maar ook voldoende draagkracht bieden én betaalbaar zijn. Dat bespaart jou tijd en kosten.


Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw constructies voldoen aan de gestelde normen en eisen. Van kleine tot grote constructies en van eenvoudig tot complex. Daarnaast zijn wij als constructiebedrijf gecertificeerd voor 1090-1 (EXC3) en de 3834-2.

Andere marktsegmenten binnen constructie