Poort van de Toekomst

Porta Futurum

Van der Sluis Constructie bouwt aan de toekomst. Aan onze eigen toekomst en daarmee aan die van u. Begin volgend jaar opent namelijk Porta Futurum de poorten.

Porta Futurum, ofwel de Poort van de Toekomst, is een opmerkelijk gebouw langs de N50 dat op dit moment vorm krijgt. Het gebouw en de naam zijn een verwijzing naar het verleden. De poort die in het gebouw is verweven refereert aan de vele eeuwenoude poorten die tot de negentiende eeuw deel uitmaakten van de vestingwal om ongewenste bezoekers buiten de stad te houden. Zoals de poorten van Kampen de eeuwen hebben doorstaan, is ook de Porta Futurum een stevig fundament voor de toekomst, maar er is een duidelijk verschil: deze poort is altijd open.

Wie het Porta Futurum straks binnenwandelt, bevindt zich in Nederlands modernste constructiehal. Hier worden de nieuwste machines en innovaties ingezet om de komende jaren onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen.

Hierbij staat niet alleen de klant centraal, maar is ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers. In Porta Futurum kunnen zij het werk in een optimale omgeving en in een ideaal klimaat uitvoeren. Wij willen onze medewerkers een mooie toekomst bieden waarin zij uitdagend werk onder perfecte omstandigheden kunnen uitvoeren.

Bekijk alles (inclusief de webcam) over Porta Futurum op de special website:

PORTAFUTURUM.NL

Meer Constructie