Van der Sluis en Holland Metaal gaan samen verder

28-10-2021

Van der Sluis Constructie gaat verder met Holland Metaal uit IJsselmuiden. Met ingang van 1 november worden de werkzaamheden samen voortgezet. Holland Metaal komt onder de vlag van Van der Sluis Constructie.

Het is een mooie stap richting de toekomst voor beide partijen. “Met de overname van Holland Metaal zorgen we voor continuïteit voor onze bedrijven en creëren we kansen voor de toekomst. Wij kijken uit naar de gezamenlijke voortzetting’’ aldus Arend van der Kamp, bedrijfsleider bij Van der Sluis Constructie. Wim Holtland, eigenaar Holland Metaal, vult aan “We waren op zoek naar een gezonde en betrouwbare partij voor het voortzetten van onze werkzaamheden en met behoud van onze medewerkers. In Van der Sluis Constructie hebben we de juiste partner gevonden, waarmee we ook nieuwe mogelijkheden bieden voor onze relaties.”

Holland Metaal blijft voorlopig de werkzaamheden verrichten vanuit de huidige locatie in IJsselmuiden. Wim Holtland blijft betrokken in de rol van adviseur. De bestaande relaties worden gerespecteerd en beide partijen kijken uit naar een optimale samenwerking.

Holland Metaal is toeleverancier voor plaatwerkproducten en metaalconstructies, met name voor de branche weg- en waterbouw.