4 Collega's met pensioen | Van der Sluis Constructie

Vrijdag 18 december 2020

Bij Van der Sluis Constructie zijn er maar liefst vier collega's met pensioen gegaan. Afgelopen woensdag hebben we afscheid genomen van onze collega's Klaas Noordstra, Albert Veerman, Henk Zegers en Henk ten Bokkel. 

Helaas is het in deze tijden niet verantwoord om een groot afscheidsbijeenkomst te organiseren. Om onze collega’s toch een welverdiend afscheid te geven was er per persoon een moment gereserveerd om aandacht te besteden aan hun vertrek en pensioen. Vanwege deze kleine opzet was er tijdens deze momenten, onder het genot van een gebakje en een kopje koffie, veel tijd voor mooie verhalen en herinneringen over hun tijd bij Van der Sluis Constructie.

​​​​​​​Directeur René van der Sluis kon er fysiek niet bij aanwezig zijn maar heeft via Teams iedereen persoonlijk toegesproken en bedankt voor hun inzet. 

Onze gepensioneerde collega's zijn uiteraard niet met lege handen naar huis gegaan. Ze ontvingen een prachtig boeket, een cadeau van de directie en een mooie in-house gefabriceerde ‘bedankt’ trofee namens hun collega’s.

​​​​