Industrie

Constructies voor industrie

Ben jij als aannemer of ontwikkelaar op zoek naar een bedrijf die jou succesvol helpt bij het ontwerpen en/of bouwen van een industriële constructie binnen jouw budget? Iemand die meedenkt over veiligheid, wet- en regelgeving en efficiënt projectmanagement? Wij zijn jouw expert op het gebied van constructies en nemen al jouw zorgen uit handen!

Overzicht van producten binnen Constructie

Kunstwerken

Kunstwerken moeten niet alleen mooi en expressief zijn, maar ook duurzaam, veilig en passend in de omgeving. Wij helpen jou met de keuze van een goede en mooie constructie, zodat het kunstwerk lang meegaat.

Trappen

Bij de constructie van een trap zijn een aantal dingen erg belangrijk: veiligheid, afmetingen, loopcomfort, materiaalkeuze, plaatsing, design (het oog wil ook wat) en regelgeving. Als je je aan deze punten houdt, krijg je een trap die niet alleen mooi, maar ook veilig is!

Hekwerk

Moderne architectuur vraagt om een strak uiterlijk. Het hekwerk van een gebouw moet daarom goed passen bij de rest van de architectuur. Wij maken bijpassende hekwerken waarbij we de gebouwen volledig tot hun recht laten komen. En die natuurlijk voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

Staal constructies

Staalconstructies staan bekend om de sterkte en flexibiliteit. Het is enorm geschikt voor grote en zware bouwwerken, zoals appartementencomplexen en kantoorgebouwen.

Bordessen

Veiligheid is ontzettend belangrijk bij bordessen. Kan het voldoende belasting aan en zorgen de leuningen en randbeveiligingen voor voldoende veiligheid. Roest, slijtage of losse onderdelen moeten altijd voorkomen worden! Wij weten hoe je dat kan voorkomen en een veilig bordes krijgt.

Luifels

Luifels moeten duurzaam en weersbestendig zijn. Daarnaast moet het ook passen bij de stijl van het gebouw en bovenal moet het veilig zijn.

Spanten

Spanten zijn een efficiënte manier om grote overspanningen te kunnen realiseren. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de constructie van een gebouw. Wij lassen zo min mogelijk aan spanten zodat het makkelijker is om later te hergebruiken en circulair te bouwen.

On- en offshore

Voorbeelden van constructies die wij produceren voor on- en offshore zijn onderdelen van boorplatforms, windmolenparken, offshore productieplatforms, dijk- en waterkeringsconstructies, havens, kades, bruggen en tunnels.

Een totaalaanpak
Bespaar tijd, geld en nazorg

Een totaalaanpak

Geen zorgen meer om tijd, geld of nazorg door onze totaalaanpak. Wij adviseren, ontwerpen, berekenen, fabriceren, leveren én monteren de industriële constructie. Oftewel: je kunt het hele proces aan ons overlaten. 

Direct een offerte ontvangen?

Onze werkvoorbereiders/engineers denken graag met je mee. Vul je gegevens in, upload het ontwerp of omschrijf het project. Binnen enkele werkdagen ontvang je onze offerte.

Liever eerst advies? Bel ons op 038 204 25 04.

Uitgelichte projecten

25 Zorgappartementen Koestraat Zwolle

25 Zorgappartementen Koestraat Zwolle

Bijzonder en uniek, dat was het project aan de Koestraat in Zwolle. In de bruisende binnenstad zijn 3 monumentale panden getransformeerd naar 25 zorgappartementen.
Lees meer
De Startbaan Amstelveen

De Startbaan Amstelveen

Startbaan 8 is een nieuwbouw appartementencomplex met privé parkeerterrein aan de Startbaan in Amstelveen. Het appartementencomplex wordt ontwikkeld door Wessels Zeist en bestaat uit 140 appartementen in het midden- en hogere segment. Voor dit project hebben wij drie belangrijke constructies ontworpen, gemaakt en gemonteerd.
Lees meer

Gecertificeerd voor jouw veiligheid

 • NEN 1090-1 EXC-3
 • EN ISO 3834-2
 • VCA
 • Safety culture Ladder

Veelgestelde vragen

Met welke machines werken jullie?

Lasrobot 

 • ABB lasrobot MIG/MAG 

Profielbewerking 

 • Wheelabrator straalmachine 

 • Ficep Valiant 603 DDB boormachine 

 • Ficep K100 lintzaag 


Autogeen- & plasmasnijden 

 • Ficep Gemini 32 CNS Plasmasnijmachine 

 • ESAB Suprarex SCXE-p-400 
   

Lasersnijden 

 • Bystronic byspeed pro 3015 bylaser 6000: 6 KW 

 • Cutline Penta plus: 15 KW 

 
Kanten 

 • Bystronix xpert 250 

 • Xpert 320 met buighulp 
   

Draaien en frezen 

 • Style BT 1500 E CNC freesbank 

 • Style 630 CNC draaibank 
   

Walsen 

 • Biko 3 HDC 

 • Durma PBH60 

 • Roundo R3

Maken jullie ook maatwerk constructies?

Jazeker! Wij maken veel verschillende industriële constructies voor onze klanten, waaronder ook maatwerk. Wil je weten of wij jouw industriële constructie kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Hoe snel ontvang ik jullie offerte?

Je ontvangt zo snel mogelijk onze offerte. Dit duurt gemiddeld 5 werkdagen, afhankelijk van de grootte van het project. Heeft het spoed? Neem dan telefonisch contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?

Lees hier onze leveringsvoorwaarden. 

Werken jullie circulair?

Als bedrijf proberen we zo circulair mogelijk te werken. De grondstoffen die we voor constructies gebruiken zijn erg geschikt voor circulair werken. Zo is staal bijvoorbeeld een circulair product die goede mogelijkheden biedt voor hergebruik. Samen met jou kunnen we kijken hoe we de constructie circulair kunnen bouwen.

50 ton

hijscapaciteit

280 m2

spuithal

7.200m2

productieoppervlakte

30.000m2

totaaloppervlakte