Agri

Optimale stallen voor gezond vee

Vind je het welzijn en de duurzaamheid van je veestapel belangrijk? Kies voor kwaliteit in je stal. Een optimaal klimaat, comfortabele ligplaatsen, goed beloopbare vloeren, voldoende voerplaatsen en hygiënische omgeving maken het verschil. En zorgen voor gezond vee. Met als resultaat een betere productie en een langere levensverwachting.

Alles geregeld op één plek 

We hebben alles in huis om jouw stal van concept tot realisatie te brengen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of complete nieuwbouw. In samenwerking met toonaangevende merken en leveranciers bieden wij een compleet pakket aan op het gebied van melkwinning en stalinrichting.
Melkwinning

Melkwinning

Efficiënt en winstgevend produceren van kwaliteitsmelk is belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Wij adviseren en helpen bij het kiezen van het juiste melksysteem.

Stalinrichting

Stalinrichting

Gezond vee begint bij goede huisvesting. Denk dan aan ventilatie, mestafvoer, voer- en drinkwatersystemen, en boxbedekking. Van advies tot installatie, wij begeleiden je volledig.

Service & onderhoud

Na de installatie van een machine of systeem blijft onze service doorgaan. Onze experts zorgen ervoor dat jouw machines continu inzetbaar zijn. Zo kun je blijven rekenen op onze ondersteuning.

Veehouderijtechniek

Toerboertiekers

Daan van Dijk 
06 - 20 114 407

Storingsnummer

038 - 344 6441

Storingsnummer automatisch melken

088 - 11 81 666

Contact

Wil je graag direct contact over veehouderijtechniek? Neem contact op met onze specialist.

  • T. 038 - 344 64 41
  • koen.rouwenhorst@vandersluis.nl
Koen