Agrishop Genemuiden

Agrishop Genemuiden

De Agrishop in Genemuiden is ontstaan door de vraag van agrariërs naar losse producten en onderdelen. In de loop der jaren is de winkel echter uitgegroeid tot een one-stop-shopping adres, waar niet alleen boeren, maar ook 'burgers en buitenlui’ terecht kunnen voor allerhande gereedschappen en materialen.

Voor alles wat nodig is om een boerderij met een veestapel of landbouwgronden in topconditie te houden, kan men terecht bij de Agrishop. Variërend van afrasteringen en magazijnonderdelen tot en met boutjes, klompen, laarzen, speelgoed, tuingereedschap en hobbymachines. Op de ruim 320 m2 verkoopruimte van de Agrishop is nagenoeg alles te vinden. Ook op het gebied van kleine machines, waaronder een uitgebreid assortiment gazon- en bosmaaiers en kettingzagen, is de Agrishop sterk vertegenwoordigd.

Maar ook verzorgers van vee kunnen er alles vinden wat ze nodig hebben Zoekt u onderdelen en losse producten? In de Agrishop slaagt elke agrariër altijd. Van boerderijbenodigdheden tot aan tuin- en parkonderhoudmachines. Ervaren winkelmedewerkers geven u graag een goed advies voor elke situatie. Bijvoorbeeld welke schrikdraadklok en welke afrastering u het best kunt gebruiken. Of welke bosmaaier een hovenier optimaal kan inzetten. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment compacttractoren en minishovels.

Het assortiment bestaat onder andere uit: 

- Tuingereedschappen - Dierverzorgingsmiddelen - Compressoren en toebehoren
- Tuin- en parkmachines - Buitenspeelgoed - Hete luchtkanonnen
- Handgereedschap - Afrasteringsproducten - Reinigingsapparatuur en toebehoren
- Elektrisch gereedschap    

Wij zijn dealer van o.a. de onderstaande merken: 

Stihl Karcher Gallagher Kids Globe
Stiga Hitachi DeLaval Berg Toys
Eliet Metabo Siku Oklima
Wiper Esab Bruder Master
Viking      
Airpress      

OPENINGSTIJDEN AGRISHOP GENEMUIDEN

maandag t/m vrijdag 07.15 uur - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 uur - 12.00 uur

BEZOEK AGRISHOP GENEMUIDEN 

Bezoekadres:
Kamperzeedijk 57
8281 PD Genemuiden
038 - 344 64 41

Stihl voorjaarsfolder 2020

Het is lente! Planten, bomen en bloemen gaan weer groeien en bloeien. De dagen zijn langer en de zon gaat steeds meer schijnen. Het is een heerlijke periode voor tuinwerkzaamheden.  

Om uw tuin perfect te onderhouden, is goed gereedschap het halve werk. Heeft u nieuw tuingereedschap nodig? Profiteer dan nu van de aantrekkelijke Stihl voorjaarskortingen op diverse tuingereedschappen.  

Klik op de onderstaande link voor het bekijken van de Stihl voorjaarsfolder 2020.
De acties zijn geldig tot 30 juni 2020 (tenzij anders aangegeven). 
Stihl-FolderVoorjaar2020-NL DEF>

Stihl assortiment | Agrishop Genemuiden
Als Stihl dealer verkopen wij in onze shop een uitgebreid assortiment aan Stihl producten. U kunt bij ons terecht van heggenschaar tot gazonmaaier. Kom langs voor het bekijken van de producten en ontvang advies van één van onze medewerker(s). 

Lees verder

Meer Agri