Recente actualiteiten

 • Kleurplatenwedstrijd
  Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas is weer in het land en dat moet gevierd worden! Daarom houdt Van der Sluis Agri speciaal voor Sinterklaas een kleurplatenwedstrijd! Download de kleurplaat, of haal deze af in de Agrishop en maak er... Lees verder »
 • Campus Diemen Zuid
  Campus Diemen Zuid Vandaag heeft de wethouder van de gemeente Diemen, Lex Scholten, de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van Campus Diemen Zuid. Van Wijnen ontwikkelt en realiseert hier in opdracht van Greystar en in goed... Lees verder »
 • Van der Sluis bij Trebbe in huis
  Van der Sluis bij Trebbe in huis Van der Sluis en Trebbe kijken letterlijk bij elkaar in de keuken’ Met ingang van 16 november is Erik Wijna, werkvoorbereider bij Van der Sluis Technische Bedrijven, één dag per week bij Trebbe op... Lees verder »
 • Nieuwbouw Van der Sluis Constructie
  Nieuwbouw Van der Sluis Constructie Afgelopen vrijdag (3 november) hebben de sonderingswerkzaamheden plaatsgevonden in Kampen.Op deze locatie langs de N50, zal in 2018 een nieuw pand voor Van der Sluis Constructie worden gerealiseerd. Lees verder »
 • Opening woonbelevingscentrum LIV
  Opening woonbelevingscentrum LIV Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopendIn LIV draait alles om de klant; de koper van een nieuwbouwwoning
Bijzonder, uniek en grensverleggend. Woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. Op 1 november... Lees verder »

Naamswijziging werkmaatschappijen Van der Sluis Technische Bedrijven

Dinsdag 06 december 2016 | Installatie Techniek | Persberichten

Van derSluis Technische Bedrijven is een modern en dynamisch bedrijf en wil graag een sterke en betrouwbare partner zijn voor elk integraal en duurzaam bouwproces.

Wij hebben tevens alle vakkennis in huis voor een optimale stal en voor een professioneel, deskundig advies over machines die maximaal bij elk agrarische bedrijf passen.

Ook als het gaat om staalbewerking zijn wij een betrouwbare partner die het proces van begin tot eind begeleidt. Wij leveren telkens weer een knap staaltje werk.

 

Om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze klanten hebben wij gemeend om dit ook in de tenaamstelling van onze vennootschappen naar vorente laten komen, dat bij Van der Sluis Technische Bedrijven de klant centraal staat!

Met ingang van 1 januari 2017 nemen wij afscheid van de voor u zo vertrouwde namen worden de nieuwe namen:

 

Van der Sluis Woningbouw B.V.                 (v/hLoodsluis B.V.)

Van der Sluis Renovatie B.V.                       (v/h Electrasluis B.V.)

Van der Sluis Beheer &Onderhoud B.V.    (v/h VerwarmingssluisB.V.)

Van der Sluis Utiliteit B.V.

Van der Sluis Agri B.V.                                (v/hLandbouwsluis)

Van der Sluis Constructie B.V.                     (v/h Van der Sluis Constructie)

 

De algemene bedrijfsgegevens zijn:

Postadres:        Kamperzeedijk 57

                        8281 PB Genemuiden

Telefoon:        038-3446555

E-mail:            info@vd-sluis.nl

Website:          www.vd-sluis.nl

« Terug naar het overzicht