Recente actualiteiten

 • Kleurplatenwedstrijd
  Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas is weer in het land en dat moet gevierd worden! Daarom houdt Van der Sluis Agri speciaal voor Sinterklaas een kleurplatenwedstrijd! Download de kleurplaat, of haal deze af in de Agrishop en maak er... Lees verder »
 • Campus Diemen Zuid
  Campus Diemen Zuid Vandaag heeft de wethouder van de gemeente Diemen, Lex Scholten, de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van Campus Diemen Zuid. Van Wijnen ontwikkelt en realiseert hier in opdracht van Greystar en in goed... Lees verder »
 • Van der Sluis bij Trebbe in huis
  Van der Sluis bij Trebbe in huis Van der Sluis en Trebbe kijken letterlijk bij elkaar in de keuken’ Met ingang van 16 november is Erik Wijna, werkvoorbereider bij Van der Sluis Technische Bedrijven, één dag per week bij Trebbe op... Lees verder »
 • Nieuwbouw Van der Sluis Constructie
  Nieuwbouw Van der Sluis Constructie Afgelopen vrijdag (3 november) hebben de sonderingswerkzaamheden plaatsgevonden in Kampen.Op deze locatie langs de N50, zal in 2018 een nieuw pand voor Van der Sluis Constructie worden gerealiseerd. Lees verder »
 • Opening woonbelevingscentrum LIV
  Opening woonbelevingscentrum LIV Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopendIn LIV draait alles om de klant; de koper van een nieuwbouwwoning
Bijzonder, uniek en grensverleggend. Woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. Op 1 november... Lees verder »

BEST PRESTERENDE WERKGEVER VAN NEDERLAND 2016!

Zaterdag 01 oktober 2016 | Installatie Techniek | PersberichtenVAN DER SLUIS BEST PRESTERENDE WERKGEVER VAN NEDERLAND 2016!

Van der Suis Technische Bedrijven werd op woensdag 20 juli verrast met de landelijke succes award voor Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Allround-installatietechniekbranche.

Wij zijn trots op deze prijs, maar wij zijn vooral trots op onze medewerkers. Het succes van Van der Sluis Technische Bedrijven is te danken het enthousiasme en inzet van onze medewerkers!!!

De nominatiecommisie deed ons de volgende onderbouwing toekomen:

"Van der Sluis Technische Bedrijven is volgens de nominatiecommissie een zeer hoogwaardig bedrijf, dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op haar vakgebied namelijk die van allround-installatietechniek, in de ruimste zin van het woord. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie plus 100% focus op de klant maken Van der Sluis Technische Bedrijven een absolute topper in haar wereld."

"Als werkgever onderscheidt Van der Sluis Technische Bedrijven zich met name door haar gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die zij haar medewerkers geeft, en die voor een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim zorgdragen."

Opmerkelijk Onderscheiden Vermogen:

"Volgens de nominatiecommissie is Van Der Sluis Technische Bedrijven een mooi bedrijf als totaal-aanbieder van installatietechniek in de bouw. Er is een hechte samenwerking met partners, zodat mooie aansprekende projecten van begin af aan gerealiseerd worden. Zo sterk en professioneel dat zelfs in de jaren van de bouwcrisis de omzet is blijven groeien en niemand ontslagen behoefde te worden! 
Het is een zeer platte organisatie met groot gevoel van verantwoordelijkheid naar de mensen! Een mooi bedrijf dat redelijk bescheiden opereert. Een innovatieve onderneming die opereert als co-maker binnen projecten. Van begin af aan mee-ontwikkelen en meedenken over de beste oplossingen."

"Op personeelsvlak zorgen dat iedereen zich betrokken voelt en vol enthousiasme werkt op zijn/haar positie. Een zeer laag verloop en een uitzonderlijk laag ziekteverzuim. 
Van der Sluis Technische Bedrijven is een uitstekende werkgever waarbij de focus naast rendement vooral gericht is op de medewerker. Terecht winnaar van de award voor de beste werkgever, in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen, en dus de terecht winnaar is van de award voor de best presterende werkgever in de Allround-installatietechniekbranche."

I

« Terug naar het overzicht