Recente actualiteiten

 • Kleurplatenwedstrijd
  Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas is weer in het land en dat moet gevierd worden! Daarom houdt Van der Sluis Agri speciaal voor Sinterklaas een kleurplatenwedstrijd! Download de kleurplaat, of haal deze af in de Agrishop en maak er... Lees verder »
 • Campus Diemen Zuid
  Campus Diemen Zuid Vandaag heeft de wethouder van de gemeente Diemen, Lex Scholten, de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van Campus Diemen Zuid. Van Wijnen ontwikkelt en realiseert hier in opdracht van Greystar en in goed... Lees verder »
 • Van der Sluis bij Trebbe in huis
  Van der Sluis bij Trebbe in huis Van der Sluis en Trebbe kijken letterlijk bij elkaar in de keuken’ Met ingang van 16 november is Erik Wijna, werkvoorbereider bij Van der Sluis Technische Bedrijven, één dag per week bij Trebbe op... Lees verder »
 • Nieuwbouw Van der Sluis Constructie
  Nieuwbouw Van der Sluis Constructie Afgelopen vrijdag (3 november) hebben de sonderingswerkzaamheden plaatsgevonden in Kampen.Op deze locatie langs de N50, zal in 2018 een nieuw pand voor Van der Sluis Constructie worden gerealiseerd. Lees verder »
 • Opening woonbelevingscentrum LIV
  Opening woonbelevingscentrum LIV Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopendIn LIV draait alles om de klant; de koper van een nieuwbouwwoning
Bijzonder, uniek en grensverleggend. Woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. Op 1 november... Lees verder »

Voorraadvoordeel

Dinsdag 09 mei 2017 | Van der Sluis Agri | Algemeen

Voorraadvoordeel!!

 

De ene dag tot aankoop overgaan en de volgende dag al harken, dat is allemaal mogelijk bij Van der Sluis Agri.

Vorige week hebben wij een Fella Hark  TS10065 mogen afleveren aan de familie de Groot uit Kampen!

Deze hark heeft een instelbare werkbreedte tot maar liefst 10 meter!

Daarnaast zit er comfort bediening op de hark waarmee deze vanaf de trekker bediend kan worden. 

Wilt u ook profiteren? Neem dan gauw contact met ons op! Wij hebben nog voldoende machines op voorraad staan waarmee u snel aan de slag kunt!”

« Terug naar het overzicht