Recente actualiteiten

 • Kleurplatenwedstrijd
  Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas is weer in het land en dat moet gevierd worden! Daarom houdt Van der Sluis Agri speciaal voor Sinterklaas een kleurplatenwedstrijd! Download de kleurplaat, of haal deze af in de Agrishop en maak er... Lees verder »
 • Campus Diemen Zuid
  Campus Diemen Zuid Vandaag heeft de wethouder van de gemeente Diemen, Lex Scholten, de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van Campus Diemen Zuid. Van Wijnen ontwikkelt en realiseert hier in opdracht van Greystar en in goed... Lees verder »
 • Van der Sluis bij Trebbe in huis
  Van der Sluis bij Trebbe in huis Van der Sluis en Trebbe kijken letterlijk bij elkaar in de keuken’ Met ingang van 16 november is Erik Wijna, werkvoorbereider bij Van der Sluis Technische Bedrijven, één dag per week bij Trebbe op... Lees verder »
 • Nieuwbouw Van der Sluis Constructie
  Nieuwbouw Van der Sluis Constructie Afgelopen vrijdag (3 november) hebben de sonderingswerkzaamheden plaatsgevonden in Kampen.Op deze locatie langs de N50, zal in 2018 een nieuw pand voor Van der Sluis Constructie worden gerealiseerd. Lees verder »
 • Opening woonbelevingscentrum LIV
  Opening woonbelevingscentrum LIV Eerste woonbelevingscentrum in Nederland officieel geopendIn LIV draait alles om de klant; de koper van een nieuwbouwwoning
Bijzonder, uniek en grensverleggend. Woorden die LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, zeker eer aan doen. Op 1 november... Lees verder »

Van der Sluis Constructie officieel CE gecertificeerd

Donderdag 19 februari 2015 | Van der Sluis Constructie | Algemeen

Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat Van der Sluis Constructie officieel CE gecertificeerd is.

Van der Sluis Constructie is gecertificeerd voor executieklasse 2 conform NEN-EN 1090. Deze executieklassen van de NEN-EN 1090 zijn bedoeld om de mate van controle en beheersing aan te duiden. De certificering betekent dat de opdrachtgever met vertrouwen het constructiewerk, welke wettelijk onder de EN -1090 norm valt, aan Van der Sluis Constructie kan uitbesteden.

Om dit feit een feestelijk tintje en om alle betrokkenen te bedanken voor hun inspanning, is er vrijdag 13 februari een klein feestje georganiseerd!

« Terug naar het overzicht