Werken bij

Van der Sluis Technische Bedrijven biedt een werksfeer die is te typeren als collegiaal, open, informeel en no-nonsense. Er is volop ruimte voor de invulling van het eigen werk en ontplooiing hierin. Wij zijn onze medewerkers hier graag behulpzaam bij. Nieuwe personeelsleden krijgen vaak een aanvullende opleiding binnen het eigen bedrijf en door zowel nieuwe medewerkers als het bestaand personeel kunnen als dat nodig is externe cursussen worden gevolgd.

Woont u in de omgeving van Genemuiden - Zwolle - Kampen - Staphorst - Dronten - Noordoostpolder - Urk - Noord Veluwe - Deventer. En heeft een flexibele instelling en verantwoordelijkheidsgevoel? Check dan hier onze vacatures.

Tekenaar / Modelleur Elektrotechniek

Van der Sluis Woningbouw ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties in de woningbouw. Ter versterking van de tekenkamer zoeken wij een BIM-Modelleur Elektrotechniek of een ervaren Tekenaar Elektrotechniek die hiervoor opgeleid wil worden.

Lees meer »

(Leidinggevend) monteurs Installatietechniek

Voor zowel projecten in de woningbouw (nieuwbouw en renovatie ), als projecten in de utiliteit, zoeken wij monteurs.Wij zoeken zowel E- als W-monteurs.Naast vakvolwassen, zelfstandig monteurs zoeken wij ook Leidinggevende monteurs.Als leidinggevende monteur bestaat je functie uit zowel leidinggevende als uitvoerende taken. Zoals het installeren van w-installaties en het begeleiden en instrueren van monteurs. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor de tijdige realisatie van het project en voor de planning t.a.v. de inzet van monteurs. Daarnaast controleer je of men volgens de juiste voorschriften en geldende normen werkt.

Lees meer »

Calculator Elektrotechniek

Van der Sluis Woningbouw ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties in de woningbouw Ter versterking van de afdeling Calculatie zoeken wij een Calculator Elektrotechniek.

Lees meer »

Leerlingen met gevoel voor techniek

Wij zijn op zoek naar leerlingen die opgeleid willen worden tot elektromonteur, loodgieter of cv-monteur.Als leerling-monteur voer je samen met een ervaren monteur, alle voorkomende werkzaamheden uit in de installatietechniek waarbij je word opgeleid tot zelfstandig monteur.

Lees meer »

Tekenaar / Modelleur W-installaties (Utiliteit)

Van der Sluis Utiliteit is gespecialiseerd in ontwikkeling, advies, service, onderhoud en uitvoering van warmte-, licht-, elektrotechnische- en luchtinstallaties ten behoeve van de utiliteitsbouw. Ter versterking zoeken wij een Tekenaar / Modelleur W-installaties.

Lees meer »

Aankomend Calculator / Verkoper

Van der Sluis Constructie is gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van constructiewerken, trappen en hekwerken ten behoeve van de industrie-, woning en utiliteitsbouw.

Lees meer »

Servicemonteur VMS (automatisch melken)

Van der Sluis Agri is een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van tractoren, werktuigen, melkinstallaties, stalinrichtingen en aanverwante systemen voor het moderne agrarische bedrijf.

Lees meer »

Teamleider Agrishop / Magazijn

Van der Sluis Agri is een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een een toonaangevende leverancier van tractoren, werktuigen, melkinstallaties en aanverwante systemen voor het moderne agrarische bedrijf.

Lees meer »